Vissa frågar vänligt, andra giftig medan resten inte frågar alls

När jag skrev Medan han lever riskerade jag ensam att åka dit för förtal av min pappa. Ingen annan än jag drabbades. Mig förlag gjorde mig till ansvarig utgivare ensam. Det är lätt att fatta beslut när man själv drabbas.

Patrik, jag, styrelsen i Treskablinoll och Mama diskuterade huruvida jag skulle hänga ut handbollstränaren. På bloggen blev det omöjligt då den går under Bonnier och jag inte får utföra kriminella handlingar alls eller i deras namn. Instagram hade varit möjligt men som grundare till Treskablinoll kom styrelsen fram till att det skulle drabba alla våra projekt och de som är involverade i bolaget. Patrik ville lämna sin styrelseplats i treskablinoll för att kunna hänga ut handbollstränaren och själv ta eventuella konsekvenser utan att drabba bolaget.

Vi driver vår kamp på olika sätt, men att  säga att jag saknar ryggrad för att jag inte ”vågar” riskera ett förtal. Det är inte riktigt rätt. Jag riskerade förtal när det var min egen rumpa som skulle drabbas. Men att riskera förskolebrevet, idrottsbrevet och alla som jobbar på treskablinoll innefattar fler rumpor. Så, då har vi rett ut det.

 1. KC skriver:

  På bloggbevaknings senaste inlägg om detta så verkar det vara någon som kommenterar som vet vem som hjälper detta äckel att gömma sig. Kan man tipsa polisen om denne person så att de spårar var det kommer ifrån eller de går inte så långt i sina utredningar?

 2. Har läst stora delar av fupen. Grisen har ju erkänt även om han sagt att ingen hände innan flickan var 15 år. Hon själv säger 13. Enligt henne visste frun om det och även andra omkring. Allting är så sjukt… Folk är rädda för att misstänka nån man gillar och se hur det gick för flickan… I den åldern ska man pussas med pojkar. Inte ligga med gamla gubbar som tjatar till sig sex.

 3. Nina skriver:

  Kan inte tacka er nog för det ni gör för barnen. Den här tjejen hade lika gärna kunnat vara jag. Jag var en handbollstjej, nästan lika gammal som hon. Som törstade efter en vuxen som såg mig. Med föräldrar som ville väl men som hade fokus på helt andra saker. Uppmanar alla särskilt ni som kritiserar uthängningen att verkligen läsa FUPen.

 4. Dalle skriver:

  Men det blir också tokigt att säga att man ”saknar ryggrad” för att man inte vågar/orkar/vill/kan ta alla fajter – vi kan väl vara tacksamma för och stötta de som orkar ta fajten, utan att skambelägga de offer som inte vågar/orkar/kan eller vill ta den tycker jag!

 5. Maria skriver:

  Låter som att ni har diskuterat den här frågan internt och kommit fram till en lösning som ni är nöjda med, bra så.
  Det här är svåra frågor men i det här faller tycker jag att ni landade rätt. Här finns redan alla detaljer i fallet ute på nätet, det finns en god bevisning mot den här mannen och han har erkänt brott. Den ev skada som hans anhöriga lider har redan skett. Nu undanhåller han sig den sista delen i rättsskipningsprocessen vilket är helt för jävligt. Det måste för hans offer ha varit en fruktansvärd och utdragen tid att ta sig igenom polisens utredning, vänta på att få reda på om åtal väcks och sedan invänta själva rättegången. Hela syftet med den processen är ju att få någon slags upprättelse, som nu inte ser ut att bli av.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..