Fler saker till mor

Eftersom mamma ska ha barnen hela nästa helg så vill ju hon att så mycket som möjligt blir klart innan dess. Jag har fått i uppgift att ordna nattduksbord, tv, tvbänk och lite annat. Gustav och jag ska ordna det mesta idag så kommer elektriker och borrar och sätter upp på måndag eller tisdag. Blir toppen.

Jag tycker det här vägghängda sängbordet är rätt praktiskt ur städsynpunkt och sen också förvaring. Ju mer förvaring ett sängbord har destomer skit samlar man på sig. Enkelt och bra som jag ska kolla med mamma om hon godkänner.

b73df945-bcd5-4977-a3ea-b5e2310fee4b

Jag tänker att det blir fint med de vita sänglamporna från Gubi som snart kommer att levereras till henne.

BL2-Brass-White_1

Kom just på att jag bara har köpt två stycken sänglampor… Behövs det inte fyra? En på varje sida om sängen i varje rum. Lite saftigt med fyra Gubi lampor i varje rum… Jag kanske köper två av dessa till andra rummet. Budgetversion av Gubi men ändå fint.

222488d5-e24b-4ec6-9f52-85340435c84f

Så kanske jag tar detta sängbord till gästrummen så det finns lite mer möbleringsmån. Det är lättare i det rummet än hos mamma.

a1ba2cb7-1526-414e-b9f1-69e91a9019ed

När det gäller tv-bänk så har jag tänkt mig denna till henne. Jag tycker den är så snygg, men vet inte om den passar resterande lägenhet. Det finns ju en del svarta inslag.

fjallbo-tv-bank-svart__0473390_PE614545_S4

Oh well. Tv har Gustav fått förtroendet att välja i alla fall. Jag är väldigt glad att jag slipper det.

 

 1. Lisa skriver:

  TV-bänken är fantastisk! Om du kunde lägga ut en länk vore jag oändligt tacksam.

 2. Ulla skriver:

  En liten reflektion bara – om din mamma har samlartendenser är de här sängborden en dålig idé. De kommer bli överbelamrade på kort tid och i tre våningar och se väldigt stökiga ut. Bättre med skåp som går att stänga.

 3. Eva skriver:

  Fast EN liten låda kan vara bra att ha vid sängen om man vill ha lite smått, som öronproppar, näsdukar, lypsyl, läsglasögon. Annars lär det se plottrigt ut om sånt ska ligga framme.

 4. Sarah skriver:

  Super snygga och praktiska sängbord – vart kan man hitta dom?

 5. Sarah skriver:

  Vart kan man köpa de vägg hängda vita sängborden ifrån?

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..