Tid bara han och jag

Vi längtar ihjäl oss tills nästa helg då bara Gustav och jag ska få fredag till söndag tillsammans. Det känns så magiskt för vi har inte haft tre dagar ihop på.. Jag vet inte. Kanske var det Amsterdam för nåt år sedan? Men härligt var det i alla fall.

Jag kan tänka mig att vi kommer sakna barnen en del, men jag ska se till att vi får njuta av dessa dagar ihop.

Evelyn har förresten börjat prata en del och hon svarade på en uppmaning. Hon kanske har förstått uppmaningar förut utan att vi har fattat det. Vi har inte testat. Det var faster Hanna som kom och så sa Hanna: Kan du säga Hanna.” Och Evelyn sa, bara så där, Hanna. Gustav och jag blev helt chockade sen sa Hanna: Kan du hämta Bobbo.” Och då går Evelyn raka vägen till Bobbo och hämtar honom. Hennes päron satt med hakan i knät. Sen visade hon sitt första tecken idag, att hon ville äta.

ata

Gustav och jag blev så jädra chockade och stolta. En massa framsteg på en dag som vi inte visste att hon ruvade på. Jädrar vad det ska tecknas framöver.

 1. Linn skriver:

  👊🏼👍🏼 TAKK är faktastiskt att jobba med för alla barn

 2. Elin skriver:

  Vad härligt det måste kännas! Så stolta! Jag är glad för er skull ❤️

 3. Hanna skriver:

  Men vadå, har ni aldrig frågat om hon kan hämta det eller det? 😱
  Ta inte illa upp nu Elaine, det är bara en fråga och inget påhopp

  1. Vi har testat allt möjligt, men kanske i annan takt än andra. Det har varit fokus på annat som motorik och synen. Barn kan och förstår mycket mer än vi gör. En bra läxa vi fick.

 4. Blev så glad när jag läste detta 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..