En uppgiven sak

I förra veckans Gravid vecka för vecka så var jag rätt uppgiven och trött. Satt med mammas projekt i knät men också telefonköer och en färsk sjukskrivning.

 

Jag fick i uppgift att rensa mammas hundra saker som hon hade tänkt att lägga ut på blocket med hjälp av mig. Vi snackar alltifrån en pennvässare till ett strykjärn.

Jag sa att mamma jag kan hjälpa dig att bli av med allt med jag pallar inte göra en annons av varje pryl och vara telefoncentral för alla som kommer ringa om  de ens ringer. Mamma såg skeptiskt på mig och jag mutade med att om jag får skänka bort alla saker så köper jag nya koppar överkast och diverse till henne. Hon sa ”deal”. Hade hon inte behövt jag hade köpt allt ändå men ibland får man ta till några tricks. Jag hade gått in i väggen av att gå igenom varenda liten detalj i dessa lådor och sålt dom på blocket. Jag är så glad att jag slapp.

Hur jag hade det förra veckan kan ni se här

  1. Kollar du på klippet så får du svar, men svaret är att jag har ingen aning. Har funnits där så lämge jag kan minnas 1980-tal.

  2. L skriver:

    Så fin lysekrone i bakgrunnen! Hvor er den kjøpt?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..