Sover hos mamma idag

Snickarna och elektrikern kommer tidigt imorgonbitti och jag orkar inte ta mig hit till 07.00. Bättre att vara här nu. Så får jag testsova gästrummet. Jag hjälpte till att bada och lägga barnen, pussade på Gustav och sen pep jag hit. Jag gillar utsikten från sovrummet. Så mycket grönt.

Sänglamporna och sängborden från mio var en hit tyckte mamma. Men det är lite brist på eluttag i denna lägenhet så det ska åtgärdas imorgon.

Tänk att vi gjort så mycket men att det är så mycket kvar. Gardiner, tavlor, sänggavlarna ska komma på fredag. Sen vill mamma ha en lite minisoffa till detta rum så barnen kan titta på tv härinne medan hon kan kolla på Glamour i vardagsrummet. Haha, Glamour vilken nostalgi. I love you Bridge. Eller hette han Ridge?

Här skulle i alla fall minisoffan stå. Till vänster om dörren och så en tv på väggen mittemot.

Jag har precis upptäckt att rosa blir riktigt fint med grönt. Undrar om denna från Melimeli skulle passa fint här.

Så kanske mamma kan ha en fåtölj av samma stuk i sitt rum fast mindre.

Jag tror det skulle vara toppenfint inslag. Nu ska jag sova. Godnatt mina valnötter sov gott💕

 1. Ingela skriver:

  Ridge fast Brookes ena dotter heter Bridget. 😉
  Glamour! <3 har sett på det sedan jag var 6år, alltså i 27-28år. 🙂
  Numera kommer ju dock Bolibompa samtidigt o då är det två andra som hellre vi se på det än på Glamour.

 2. Ridge! En av tanterna på mitt äldreboende följer det slaviskt. Men såg att de bytt ut den gamla skådisen mot en ny… Så B. Bara i amerikanska såpor.

  Jag bryr mig inte ett dugg om att nån renoverar. Hade jag mer pengar skulle jag också rusta upp min lägenhet. Det skulle väl alla.

 3. Helena skriver:

  Haha glamour. Min mormor hade sett varenda avsnitt tilla hon dog. Mamma kollar varje dag också 😂

 4. Sofia skriver:

  Men lägg ner era jantekommentarer!

 5. Emelie skriver:

  Jag vet, avund är en synd. Men jag blir avundsjuk och nästan lite provocerad av detta renoverande och shoppande. Allt är liksom bara att ordna! Fixa! Och så ska ni renovera erat hus också och där är det bara fantasin som sätter gränser! Förlåt att jag är så tråkig! Men för en annan som inte förstår hur vi ska ha råd med både en säng OCH en vagn som vi behöver köpa, så blir detta handlande och fixande närmast absurt. Reflekterar du själv över detta Elaine? Du kommer ju själv från en annan bakgrund menar jag. Nej… gillar dig mycket och är jätte glad för eran skull, att ni hittat erat drömhus (jo men det är jag verkligen!). Att du har möjligheten att göra detta för din mamma. Det är endast fula, förbjudna tankar som vädras här. Men tror inte att jag är ensam.

  1. Sara skriver:

   Jag tycker också att det skaver. När det blir så utdraget också, liksom! Inlägg efter inlägg med allt dyrt som köps. Hade det funnits lite mer reflektion kring tex konsumtionstakten hade det nog känts annorlunda. Finns ju både ekonomiska och miljömässiga aspekter i detta.

   1. Polly skriver:

    Håller med. Synkar inte med det jordnära man vill förmedla.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..