Lunch med finaste Jaqueline

Jag ska snart läsa in boken. Satsar på 60 sidor idag så jag kanske är klart imorgon. Men det var fint att ha lite vuxentid med Jaqueline innan.

Vi pratade föräldraskapet och hur skönt det är att våra familjer lirar så bra. Värderingarna är desamma och det finns ingen prestige kring att säga till eller vägleda varandras barn, vi har den tilliten. Som nu försöker jag lära Matheo ögonkontakten som jag tycker han tappt något och då kan Jaqueline vara en bra medhjälp där när vi ses och påminna Matheo.

Nu ska jag läsa in bok. Ni kommer få ett gäng svar på frågestunden men också tankar till er som gått banans kring aupairfrågan. Jesus orangutangia säger jag bara.

 1. Delya skriver:

  Jesus orangutangia ❤❤😂😂😂

 2. Emelke skriver:

  Hej! Min son har också blivit ”dålig” 90 ögonkontakt. Har du tips på hur man kan arbeta med det?

 3. Ok, så om man inte håller med dig så är man bananas? Galen? Läste igenom kommentarerna och tyckte inte dom var så bananas.

  1. Det är så fascinerande, att varje gång jag inte håller med så lyckas alltid en papegoja som du själv sjunga samma visa gång på gång. ”Att inte hålla med dig är att gå bananas du kan inte ta kritik”. Läste du inlägget innan detta då jag tog till mig av det Emelie sa om att det är banas att jag renoverar bara sådär åt min mamma och hon undrade om jag ser det. Papegojorna måste nog se det ni vill se för annars hade ni inte sagt samma sak så ofta. Det fascinerar mig och börjar bli fnissigt att läsa samma sak gång på gång.

   Det är bananas att dra slutsatsen att jag inte kan eller vill ta hand om mina barn för att jag överväger en aupair. Det är bananas att dra paralleller till kolonialismen. Det är bananas att dra slutsatsen att det skulle vara en slav i hemmet. Det är inte kritik det är B A N A N A S.

   Papegoja

   Banan

   Papegoja

   Bananas

   Papegojas

   Papegojas

   Du går papegojas när jag reagerar på de som går banananas

   P A P E G O J A S

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..