Premiär som programledare i radio ikväll

Jag älskar att samtala om relationer och vänskap. Gustav gör det inte. Han tycker om att prata bilar och motorer. Tur att vi har en massa annat skoj att prata om han och jag. Men ikväll kommer jag prata om vänskap i Karlavagnen. Jag skulle vara så glad om ni ville ringa in och prata med mig live. Japp, Karlavagnen är ju direktsänt!


Väcker det här tankar? Dela dom och ring 21.40 till 099-11090.

 1. Sofia skriver:

  Hej jag följer dig via bloglovin. Och där får en aaldrig se texten du skriver i början, den feta, den skippas helt i varje inlägg. (Bara så du vet 🙂

 2. Soffan skriver:

  Kul att du är med i radio :)!
  Det vore intressant om du hade några tips på vad man kan göra om man glider ifrån sitt kompisgäng. När de samlar ”vuxenpoäng” med karriär, hus, bolån, renoveringar, giftermål, barn etc, och man själv fortfarande är kvar i fasen där man är vilsen och inte riktigt vet vad man vill med sitt liv, inte äger sitt boende och inte har mycket pengar eller familj osv.

  Det blir så svårt att komma in i samtal när man inte har så mycket gemensamt, när de andra i gänget has massor gemensamt och pratar i munnen på varandra om allt nytt. Hur får man dem att intressera sig lite för mitt liv och ställa frågor till mig? Glider längre och längre ifrån och känner mig ibland som en möbel i rummet eller femte hjulet.

  Eller är det bara att ge upp och leta andra vänner?

  1. I skriver:

   Frågan är väl varför du är så vilsen snarare?

  1. Alla mina vänner utom jag har sambo, barn och bil och hus. Jag har en lägenhet bara. Umgås bara med en av dem idag och de andra har jag kontakt med bara..

 3. Hej fina,

  Tänkte bara tipsa dig om att göra en wedge Salad med anledning av att du har en craving för isbergssallad just nu 🙂 kram på dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..