Karlavagnen 21.40

Jag får se om jag kommer kunna hålla tillbaka tårarna. Är du förälder tillbarn med funktionsvariation. Ring mig ikväll så pratar vi om att det inte är så konstigt. 099-11099

 1. Linda skriver:

  Min sambo kom in genom dörren igår och sa att vi måste sätta på P4, de pratar om barn med särskilda behov! Och va roligt att höra att det var du!! Kom in vid tiden när du pratade med tjejen vars dotter tecknade två ord i följd häromdagen: regna och gå ut!
  Vi har en pojk med en kromosomavvikelse som nyss fått en pekkarta som hjälpmedel till kommunikation.. Förra veckan pekade han på två bilder i följd för första gången!! 😭💃🏼😭💃🏼🙌🏻
  Lycka!! Samma känsla som när lillasyster började gå!
  Det blir en särskild känsla i bröstet att höra/prata med andra funkisföräldrar, en underbar känsla! Så snart jag kan ska jag lyssna på hela programmet!

 2. Tyvärr har din blogg blivit omöjlig att läsa till följa av alla reklaminslag. De poppar fram hela tiden, det filmer med ljud och rörelse och det går inte att läsa ett inlägg utan att bli avbruten av dessa hoppa annonser! Tycker att du ska kolla upp detta om du verkligen vill ha en sån genomkommersialiserad blogg.

  1. Jag vet, blir tokig. Ska kolla det! Tack för feedback

 3. Kikki skriver:

  Hej! Missade tyvärr att lyssna igår, hade varit intressant att höra lite om hur andra har det eftersom jag har en son med en ovanlig kromosomavvikelse. Vet du om det går att lyssna på i efterhand någonstans?

 4. Eva skriver:

  Hej

  Ville bara säga att du är en riktigt bra radiopratare. Du har ett väldigt bra flyt, behaglig röst och mycket koloka tankar/funderingar.

  /Eva

  1. Eva skriver:

   Vill bara tillägga att tårarna rann på mig med idag, när du pratade med kvinnan som var nära vän med en funktionshindrad kvinna.. det var så fint att höra hur hon pratade om sin vän 💗
   /Eva

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..