Matrester och Gustav på läppen

Jag läste om Bloggbevaknings analys om respektive till Influencers som är lite för på att vara med i sociala medier hos flickvännen. Sånt gör mig alltid lite misstänksam och jag tror det är bra att ha en som känner att det är helt ok att vara med, men jag kan också vara utan det. Gustav är en sån.

Han läser inte bloggen eller bloggar alls för den delen. Jag tycker det är rätt skönt att han är så frånkopplad och ointresserad. Samtidigt som han förstår vikten vid en blogg och vilket inflytande man får.

Bloggen är inte så närvarande i vår relation och det är rätt skönt. Jag tar några kort, han ställer upp och sen på en minut är det över.

Att som pojkvän vilja bli som flickvännen på sociala medier eller över huvudtaget, det tror jag är att döda sitt eget varumärke. Det blir lite öppet mål för trollen att håna dig. Eller vad säger ni? 

 1. Min Mumin gillar att endast omnämnas som Mumin och avstår helst från att vara med på bild. Han hänger aldrig på sociala medier själv. Och för mig är det helt okej – kanske till och med skönt. Även om det är jäääkligt synd när man får till en helt fantastisk bild på honom emellanåt 😉 Precis som Gustav så förstår han dock grejen med det och fattar att det delvis är mitt jobb, så ger mig tiden och ställer även upp som världens bästa fotograf under alla resor vi gör!

 2. Sofia skriver:

  Din man är väldigt lik han i skam som Eva är ihop med i början av första säsongen. Jonas heter han va??

  1. Nja inte mer än lockigt hår tycker jag…

 3. Karin skriver:

  Får jag ställa en liten fråga? Hur ser du/ni på alternativen till plast (vällingflaska, köksprylar, leksaker etc)? Såg flaskan på bilden och blev nyfiken på om/hur du/ni tänker 🙂
  Kram

 4. Sofia skriver:

  Öh så störigt när bloglovin inte postar hela ditt inlägg (översta delen i fet text) och jag måste gå in och läsa en gång till för att fatta vad du skriver om.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..