Stjärnan som behöll fötterna på jorden

Men Michael. Kliver ur studion och möts av denna chock. Du har lämnat oss. Jag minns ett långt samtal vi hade under bokmässan för några år sedan och jag slogs av hur ödmjuk du var i all din framgång. En av de där stjärnorna som aldrig tappade fotfästet. Här är du i en av mina favoritfilmer ”Tillsammans”. Det känns som att du hade så mycket kvar att ge, samtidigt som du redan gett oss så mycket. 

Du är en av de där kändisarna som är känd för en talang du verkligen hade. Du skapade inte bara ett varmt första intryck när man fick träffa dig utan du har lämnat ett avtryck med dina filmer.

Tack för den tid du var här och allt du gav oss. Vila i frid Michael Nyqqvist.

  1. Jag fick en chock igår. Varit ”kär” i honom sen filmen Tillsammans och Så som i himmelen. Fick hans autograf i samband med en signering på Åhléns efter filmen Så som i himmelen. Han var så fin. 💚

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..