Tröttmössa

Godmorgon mina tröttmössor. Gud vad jag är trött idag. Att läsa in bok i tre timmar och inte säga fel på en stavelse för att sen prata i radio i två timmar och vara avslappnad, naturlig och ”det är charmigt med lite fel”. Det var kul men en svår omställning.

Jag har ganska mycket att göra idag. Möte med kollegorna nu på morgonen på kontoret. Sen har jag terapi efter det. Sen är det lunch med Patrik Sjöberg och Hasse Brontén på söder. Efter det ska jag läsa in bok hela eftermiddagen. Sen svänga förbi mamma och se om tv-bänk och tv är uppsatta samt ny el dragen. Sen ska jag förbi Victoria Skoglund på middag. Och sen blir det raka vägen till Karlavagnen ikväll igen. Temat för kvällen är Att vara förälder till barn med särskilda utmaningar. 

Jag blir lite trött bara av att se allt jag har att göra. Men jag är också tacksam för att jag får det.

 1. Fina Elaine!
  Har följt din blogg i många år och nu också läst (lyssnat på) din bok utifrån ditt tips om Bookbeat. Obehagliga ord och ämne läst av en alldeles underbar behaglig röst!
  Önskar dig all styrka i din kamp för alla utsatta och kampen mot alla som vill göra sig lustig i ämnet och motarbetar dig.
  Catrine

 2. Hej Elaine! Jag lyssnade i efterhand på Karlavagnen. Vilket härligt program det blev! Jag vet inte om du tänkte på det, men du pratade i munnen på inringarna ibland. Ville bara påpeka ifall du inte märkte det och när du nu ska prata igen idag. Det ska jag också höra, du var så varm och hjärtlig när du pratade med inringarna! Du är grym, jag hoppas att dina dagar blir lite lugnare snart! ❤

 3. Kee skriver:

  Blev lätt bedrövad när jag läste Viktor Bankes inlägg i pedofildebatten i Expressen.Vad anser du om det Elaine?

   1. Kee skriver:

    Det kan jag förstå , man får kanske välja vissa fajter. Lycka till med allt!

 4. L skriver:

  Trøttmøssa her og i dag! Ordet så litt morsomt ut med norsk ”ø” 😄

 5. Sofia skriver:

  Är inte du sjukskriven? 😮

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..