Vecka 33 igår

Tiden rullar verkligen på i slutet av en graviditet, antagligen för att jag har så mycket att göra. Om jag är sjukskriven? Tekniskt sätt ja, men jag jobbar ändå. Har inte meddelat försäkringskassan och jag får skylla mig själv. Men måndag är min sista jobbdag.

Jag är helt besatt av stimorol och salladshuvuden. Åt två stimorolpåsar igår. Kan det vara farligt för bebis? Innan jag somnade såg jag för mitt inre hur stimorolens konstiga ämnen sipprade igenom navelsträngen. Blev livrädd och stirrade upp i taket och hade svårt att sova…

  1. Sofia skriver:

    Har du haft katt så har du nig redan fått i dig toxoplasma å då är det lugnt

  2. Stimorol är nog inte farligt mer än att man kan få diarré av sötningsmedlet i sockerfritt godis. Salladshuvudena bör du nog vara lite försiktig med då Frukt o grönt som varit i kontakt med jord kan innehålla toxoplasmaparasit vilket är väldigt farligt för barnet i magen. Du bör skölja salladsbladen väldigt väl innan du äter dem och alltså inte äta huvudet som ett äpple eftersom det kan ligga jordpartiklar mellan bladen

    1. Oj tack! Har precis köpt två salladshuvuden, ska tänka på det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..