Är det tjejmiddad hos Victoria Skoglund så är det

Innan Karlavagnen igår så gick jag på Victoria Skoglunds årliga tjejmiddag som vi har gått på i tre år nu tror jag. Man riktigt ser att hon är Sveriges trädgårdsdrottning och ägare av Zetas trädgård. Bara att mötas av detta.

Jag blev himla sugen på att ha ett växthus med infravärme där man kan sitta ute oavsett väder. Det var magiskt. Och värdinnan är ett väsen, nästan inte på riktigt.

Jag älskar hennes inredning och färgval i kök. Det är det jag har sagt till Covet att allt de behöver tänka på är att jag avskyr vitt. Det hittar du inte hos Victoria och Johan föruton i tak och golv, och det känns rimligt. Den här soffan från Folkhemmet känns helt underbar.


Victoria har också tagit paus från röda mattan och det är så himla härligt att fler än jag blir känsliga för det där ytliga kindpussandet när man går igenom saker privat. Det blir sån kontrast till det som både betyder och ger något på riktigt. 

Denna vy från matdelen. Wow. 

Dessa middagar ger verkligen. Så hjärtligt, mänskligt och ärligt. Tack Victoria❤️

 1. Johannas topp är sååå härlig!!! Någon som vet vilket märke det är?? Eller var man kan få tag iden
  Blir helt kär i den

 2. Vilket toppenprogram på Karlavagnen! Så himla inspirerande och intressant! Kul att det var så olika föräldrar som var med, med barn i alla åldrar och med olika diagnoser. Vilka fantastiska föräldrar ni alla är! Du var grym som programledare tyckte jag ❤

 3. Behöver lite stöd här. Men det finns en sida som heter ”Underbara ting” på Feejan. Humorsida kallar de sig. Mycket sexskämt. Och fine. Om folk tycker det är roligt så jag bryr mig inte. Igår vid den här tiden la de upp dock upp en bild på två barn som sitter och äter varav det ena, barnet, en flicka har en jättebanan i munnen och det andra barnet, en pojke, stirrar på henne. Bildtexten som Underbara Ting skrivit var nåt i stil med ”Ögonblicket då Rikard inser att Sara kommer bli en bra fru.” (Fejkade namn på barnen antar jag) Och jag tycker det är så osmakligt. Inte sexskämt i sig men att det är barn på bilden. Vidrigt. Kollade igenom kommentarerna. Och det är bra smiley, taggningar och haha. Jag är lite äcklad. Kan vi inte alla gemensamt gå in och styra upp och berätta hur jävla fel det är att barn används när det ska sexskämtas?

  1. Carro skriver:

   Jag håller med dig till fullo Veronika!
   Vår hjärna funkar så att vi kan tänja på samvetet och gränser tills de suddas ut eller blir otydliga för vi blir så vana vid det vi matar sinnet med. Jag vill inte ha ett samhälle där det mer och mer smyger sig på att vissa saker är ok och normaliseras och framförallt inte då det gäller våra barn som vi ska skydda. Jag menar inte att alla som skrattar är pedofiler men jag menar att vi ska aldrig tänja på gränserna när det gäller barn och sex. Det två ihop blir inte ett bra skämt nånsin!!
   Gränser ska dras tydligt i denna fråga enligt mig.
   Ha en fin kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..