En hel helg med vovo

Snart hämtar mamma barnen på förskolan och Gustav och jag får vår efterlängtade helg. Men inte bara det. Barnen får sin mormor för sig själva. Så mysigt! Jag hittade ett tre år gammalt kort på Matheo och mormor. Dom är tajta de där två. Kan tänka mig att mamma blir för Matheo och Evelyn som farfar var för mig.

10511141_500341296777915_693067450007267728_n

Något ännu mysigare var Matheo igår morse. Vi sover ju hela familjen ihop i vår säng numera. Och när Gustav och jag trippar upp för frulle så brukar Matheo lägga sig bredvid Evelyn och hålla om henne så att hon inte ramlar ur sängen. Sen somnar dom om.Hur sött?!

 

En Alfons och en lillasyster på varsin sida. Matheo, vilken storebror du är❤️

 1. Emma skriver:

  Åh vad fint! 😢❤

 2. Elin skriver:

  Men vad fint! och ha underbar helg! Det är ni så värda ❤️

 3. Agneta skriver:

  Ljuvligt! Och håret på dem båda!! Underbart!

 4. D skriver:

  Så otroligt fint!!

 5. Fanny skriver:

  Haha, jag älskar hur de ligger. Halva kroppen i spjälsängen och halva i stora sängen 😂 Barn alltså ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..