Trött på de som plockar rasistpoäng där kvinnor blir våldtagna

För rasister spelar det STOR roll om det är en vit eller svart kuk som våldtagit kvinnan. För en våldtagen kvinna är inte färgen det väsentliga utan våldtäkten, såklart. Att det ska vara så svårt att begripa?!


Jag är trött på vita kränkta män som plockar billiga rasistpoäng på feministers bekostnad genom att sprida lögner som den @perhagwall och fler vita män som låtsats gå feministers ärenden gör. Men egentligen använder kvinnokampen som mantel för sina rasistiska ärenden. Vi har röd gubbe på samtliga saker saker Hagwall radar upp, problemet är ju att han inte har det till män som han – vita män. För rasister spelar det STOR roll om det är en vit eller svart kuk som våldtagit kvinnan. För en våldtagen kvinna är inte färgen det väsentliga utan våldtäkten, såklart. Att det ska vara så svårt att begripa. Min pappa utnyttjade mig sexuellt från att jag var två till tio år. Spelar det någon roll för mig att han är vit medelålders man? För det var han. För mig är det förkastliga att han, MIN PAPPA och utnyttjade mig, ett barn, hans barn, sexuellt. Det har gjort mig till barnrättskämpe mot sexuella övergrepp – inte mot vita män. 

Jag fattar inte hur ni män kan trampa på oss kvinnor på detta sätt. Hur ni kan plocka rasistpoäng genom att falskt anklaga oss för att blunda för de sexuella övergrepp som människor ni hatar gör. Att kuken var svart eller vit skulle förringa eller förvärra brottet mot oss kvinnor. Hur vågar ni? Jag blir så ledsen och besviken på varenda kommentar som säger ”men afghaner då”. Vi ser ALLA övergrepp mot barn och kvinnor, problemet är att vita kränkta män blundar för de övergrepp vita män gör och bagatelliserar dem. ”Det händer alla”. Det gör ont att ni inte har en röd gubbe på den sista och det avslöjar er som rasister och antifeminister. ”Ingen får ofreda kvinnor förutom vita män” det är det ni säger när ni sprider er dynga. 

Låtsats inte gå kvinnors ärenden med kommentarer som dessa. Vi går inte på det.

 1. Fia skriver:

  I många länder våltas unga kvinnor (och barn) för att de ska tvingas gifta sig med mannen som våltar dem. I många muslimska länder är kvinnan inte värd nånting. I många länder trakasserad kvinnor och våldas utan följder. I vissa utsatta områden i Sverige kan inte kvinnor som lever enligt svenska normer bo kvar då de trakasserad och kallas horor. Detta är inte ok.

  Och det är inte ok att svenska män våltar. Lika illa det. Men vi hat ingen hederskultur i Sverige. Och självklart är inte alla invandrare våldäktsmänn. Jag Känner och jobbar med många männ som är från muslimska länder och de är som vem som helst. Det viktiga är dock att vi inte sätter folk i fack. Kan inte alla bara få vara män människor? Måste du skriva vita männ, svarta männ? Kan vi inte bara vara överens om att här i Sverige så får männ kvinnor leva hur man vill så länge man inte skadar någon? Och för att kunna ha det så tycker jag det är viktigt att man förtydligar detta för människor som kommer från länder där kvinnor är förtryckta. Svenska männ vet generellt vad som gäller – men de behöver uppfostras.

  Det är inte ok att dela upp flickor och pojkar i skolan som det oftas görs inteligösa familjer och skolor. Tycker heller inte der är ok att barn ska gå i religiösa skolor. Bort med skiten! Religionsfrihet innebär även att man ska få välja fritt! Man ska inte tvingas bli muslim eller kristen bara för att ens föräldrar är det.

  Min kollega som kommer från Iran får tex inte lämna islam. Det är dödstraff på det. Han skulle aldrig vilja att hans dotter att bli muslim för så blir hon fast i det. Hon måste gifta sig med en muslim. Sånna regler tycker inte jag ska få finnas i någon religion. Han tar inte ens med sin svenska fru till iranska ambassaden för då måste hon ha på sig slöja. Han skulle aldrig tvinga henne att skyla sig för att hon är kvinna. Sånt är fel. Sen tycker jag absolut att man får va muslim – men de ska inte gå tvinga kvinnor att skyla sig och att gifta sig med en muslim (om de inte vill förstås). Man måste få välja själv. Och barnen måste få ta ställning till om de vill följa islam när de blivit stora nog, dvs myndiga. Det gäller alla religioner.

 2. Pi skriver:

  Bara för att vi har vita våldtäktsmän här redan skall vi inte ta in än fler män med en än högre procentuellt risk att begå liknande. Naivt att tro invandrare inte är överrepresenterade i o m att våldtäkt inte är ett brott i mångas hemländer, speciellt om det sker mellan man och fru.

  1. Jo det är så jag ser på saken också.
   Men blir samtidigt väldigt irriterad på män som inte tar åt sig av problemet och bara skyller på invandring. Stå upp för kvinnor oavsett vem som är gärningsman.

 3. Anna skriver:

  Tack! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..