Framtidsplaner för träningen

Min älskade man! Vi pratar länge på kvällarna och drömmer om framtiden. Nu tycker jag träning är extra kul, mest för att jag längtar så mycket efter det. Sen blir jag så peppad av Gustavs framsteg och att vi kommer ha ett gym hemma. Vi tänker ändra vår träning så vi kan träna mer ihop.

Jag har haft samma PT i åtta jättebra år. Men känner att jag har fått pannbenet för att forsätta utan när Benny är ute. Jag vill träna med Gustav och gärna en gemensam PT kanske en gång i månaden så nära hemmet eller jobbet som det bara går. Min gamla PT har ju blivit superstar och fullbokad landslagstränare i tyngdlyftning och det är inte riktigt dit jag vill gå med min träning.

Har ni tips på några bra PT:s i Stockholm som hjälper folk att nå sin fulla potential? Jag vill kunna göra 15 chins, stå och gå på händer, full kroppskontroll. Ingen utseendefixerad PT. Det ska vara funktion och styrka i fokus. Allt annat får komma på köpet. Tips? 

 1. Vill tipsa om min syster Charlotte Beijer som efter flera år som anställd pt och gruppinstruktör nu följt sina drömmar och startat upp sin egen verksamhet. Kolla in hennes blogg här http://www.devote.se/charlottebeijer och på hennes Youtube kanal har hon flera filmer på övningar som går att göra själv eller i par!

 2. Nina skriver:

  Kolla in ptzandranilsson på Instagram. Jag skickade hennes profil till dig.
  Hon är grym! 👍💪

 3. Maira skriver:

  PT- center Södermalm. Med Sebastian Pisano eller hans fru Emelie. Han har gett mig ett nytt liv! <3 (på köpet tappat 15 kilo) Du och Gustav kommer bara ensamma i gymmet med honom (och hunden IFA) Holistiskt synsätt på hälsa och synen på att varje människa är individuell.

 4. Anna skriver:

  Kan rekommendera Mia Blomström, PT på SATS Liljeholmen. Grym! 🙂

 5. Sara skriver:

  Nu bor jag inte i Sthlm och kan inte rekommendera någon där. Min erfarenhet är att manliga PT är grymt duktig…..på att bygga muskler. Alla manliga PT jag haft har varit så fokuserade på muskelbyggandet, snygga muskler. Träna kondition var aldrig nåt som diskuterades då de varit tydliga med att det inte behövs typ. Jag insåg att jag inte gillade det. Hittade en ny kvinnlig PT. Det var sån stor skillnad. Hon såg mer på helheten. Med henne har jag både tränat styrka och kondition. Och då styrka som inte ska bygga massa snygga muskler. Så mitt råd är att hitta en inspirerande kvinnlig PT.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..