Nya nivåer av smärta 

Jag vaknade upp och ville krypa ur mitt eget skinn. Så ont har jag. Det är inte förvärkar denna gång, det är foglossningen och ländryggen. Det känns som att höften bara ska brytas av på mitten, så ont har jag.

Jag färsöker distrahera mig med att läsa och prata med familjen. Men det är svårt att göra något alls förutom att andas när man har så ont. Det känns konstigt i ljumskarna sedan fn vecka tillbaka. Nästan som något gått sönder där. Aldrig känt så förut. 

Är så trött men har för ont för att sova. 

Hur mår ni? 

 1. Röstar också på kiropraktor. Kan rekommendera en superbra i Täby, Lars bergman, som verkligen vet vad han sysslar med. Aldrig haft problem med smärta under graviditeter. Börjat få känningar, men sen går jag till honom och det försvinner. Lycka till!!

 2. Jennie skriver:

  Japp, jag hade något liknande när jag var gravid med mitt andra barn förra hösten. Fruktansvärt jobbigt! Kroppen bara mådde otroligt dåligt av graviditeten, och det kändes som om bebis tog sönder saker inom mig. Jag fick igångsättning två veckor före bf, just för att det var så otroligt tufft. Födseln gick jättebra, och ut kom en rejäl bebba som vägde 4,7 kilo 🙈
  Men än idag har jag problem med ländrygg och bäcken. Enligt kiropraktorn har mitt bäcken blivit snett efter graviditeten och det påverkar ju allt annat i kroppen.

 3. Anna skriver:

  Lizas kiropraktik på Saga gym vid mariatorget. Specialicerad på gravida och post partum, hon har varit magi för mig. Värt att testa. Hejaheja nu på sluttampen, orimligt hur långa dagar och nätter kan vara när man har ont. Lycka till!

 4. Louise skriver:

  TENS kan hjälpa din barnmorska bör ha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..