Paus

Eftersom jag har så HELVETES ont i fogarna och bara måste försöka andas så pausar jag idag. Vill springa ifrån min kropp men det går ju inte. Hade det inte varit 5 dagar kvar till BF hade jag sökt hjälp, men det här löser sig väl när Benny är ute. Kan man bryta höften under en förlossning? Jag ställde frågan igår och kanske tror folk att jag är ironisk men jag har aldrig varit med om smärta som denna. Jo att föda var likartat. 

Tack för att ni är här och så stöttande. Ni är bäst helt enkelt! Benny hälsar att han har hicka nästan hela tiden❤️

 1. Åh fy! Foglossningar är verkligen inte roliga! Hoppas det vänder snart 🙂

 2. Cia skriver:

  jag hade foglossningsproblem och svårt att gå under större delen av mina graviditieter, vissa ställningar under förlossningen gjorde fasligt ont och gick inte pga det och dagarna efteråt kom jag knappt ur sägen pga det gjorde så ont i fogarna men de var inte brutna men visst kändes det lite så : S jag hoppas du slipper det. Jag har tyvär fortfarande känningar av foglossning nu flera år efter… Önskar dig lycka till! och att du snart får bebis och mindre ont.

 3. Hanna skriver:

  Med andra barnet hade jag så mycket foglossning från v20. Sjukskrivning fr.o.m. 21 pga utmattningssyndrom samt foglossning.

  Vissa dagar fick sambon lyfta upp mig från källaren, tog jag ett steg så vek sig benet. Helt fruktansvärt!

  Runt v30 började de släppa men sista veckan ville jag bara försvinna. Det gjorde så ont! Fogarna pch nertill. Helt fruktansvärt! Men efter lillasyster var ute försvann det i princip direkt

 4. Emelie skriver:

  Förutom en härlig släng av hyperemesis som varade från vecka 6 tills kiddot var ute sådär 6 dagar över tiden, så fick jag dessutom gå med kryckor de sista fyra månaderna för bäckenet höll fan på att gå av (fick en massa bra tips och höftbälten från arbetsterapeuten). Kunde göra en grej per dag typ välja mellan slänga sopor/försöka leka med dottern på 1 år/handla/hämta post. Annars var jag fast inne i lägenheten. Trodde också jag skulle gå sönder och samman vid förlossningen (visserligen gjorde vissa delar av mig det..), men bäckenet höll och tacksamt (?) nog så gjorde själva födandet så jävla ont att jag inte tänkte på höfterna, så tumme upp för det!
  Efter förlossningen kunde jag hiva kryckorna all världens väg och höfterna blev snälla mot mig relativt fort.
  Heja dig och lycka till!

 5. Sarah skriver:

  Bryta höften kan man inte göra under en förlossning (om du inte halkar eller ramlar ur förlossningsbritsen) men man kan bryta svanskotan om man har riktig otur. Men det beror i så fall inte på foglossning utan hur barnet passerar ”kanalen” och om instrument används.

  Gör som Elin säger; åk in till förlossningen, du måste få hjälp. Lycka till!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..