Proppen har gått

Jag ska försöka censurera detta så gott det går för känsliga läsare. Men ni som har fött vet vad jag menar. Och proppen gick nu på morgonen. Mådde lite illa av’t faktiskt. Berättade för Gustav och Matheo. Matheo garvade ihjäl sig av någon anledning. Men han garvade desto mer när han kom in i badrummet.

Matheo garvar: Det ligger en ****propp på badrumsmattan.

Gustav och framför allt jag dör. Delar av den där.. oh well. Jag tänkte ta ett varmt bad, men nu när proppen har gått så är det väl inte så bra för Benny? Eller vad säger ni? 

 1. Det är okej med bad när slemproppen gått. Däremot inte efter att vattnet gått eftersom det då finns en ökad infektionsrisk.

  Inför förlossningen med vårt första barn så började jag prata om slemproppen med sambon som såg totalt nollställd ut och trodde att jag menade hunden. Hon dreglar rätt friskt så att han trodde att slemproppen var ett nytt smeknamn är i och för sig helt befogat 😃

 2. Bada du, många föder ändå i badkar eller i vattnet.
  Lycka till och hoppas på en bra förlossning

 3. Mia skriver:

  Åh, stort lycka till! Heja, heja!

 4. Katrin skriver:

  Helt ok att bada. Badade på förlossningen bägge gångerna jag födde och första gången hade proppen gått hemma. Lycka till och grattis till Benny som kommer snart!

 5. S skriver:

  Helt ok att bada, är bm och jobbar på förlossningen. Men är du osäker, ring och fråga. Bättre att ringa och fråga en gång extra. Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..