Vovo och Benny

Igår kom vi äntligen hem. Förlossningen blev rätt dramatisk och till följd av den så vill de att vi skulle stanna lite längre. Jag får skriva förlossningsberättelsen imorgon. Tar ju lite tid och just idag orkar jag inte. Men det var skönt att komma hem till blommor och mormor

Hon och Benny bonade direkt och Evelyn var där som ett skott, svartsjuk som man kan bli. Mig ignorerar Evelyn, Benny också. Jag tror hon är lite putt på situationen. Så idag när hon kommer hem från föris så ska jag försöka mata och lägga Benny så jag kan ge henne lek, bus, pussar och min odelade uppmärksamhet. Jag tror hon behöver det.

Matheo är mer chill för han är hypnotiserad av sin lillebror, han struntar i sin mamma just nu. Haha, min mamma är likadan.

 1. Anna skriver:

  Vilka fina bilder på din mamma och Benny! Nu får du fixa ytterligare en tavla till hennes vägg hemma. Sista bilden är underbar.

 2. Karin skriver:

  Benito Eksvärd? Passar fint med Matheo och Evelyn 😊

 3. Linn skriver:

  Kom bara ihåg att vara snäll mot dig själv också nu. Klart det är tuffare för Evelyn som är yngre och har en annan referensram medan Matheo är stor nog att förstå hur supercoolt det är med en pytteperson som flyttar in och att mamma och pappa kan dela kärleken mellan syskonen. Om pappa G kan se till att E får fortsätta med sina rutiner så ska du nog kunna ägna lillebror det där lilla extra som krävs just nu och innan ni hunnit blinka så är hon också världens mest stolta storasyster. All kärlek till er ❤️

 4. Maria skriver:

  Vad lik du är din mamma kring mun och kinder. Hon ser så snäll ut <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..