Ett kompis race

Efter att ha haft lite me-time igår så började jag längta efter vännerna och några kom över. Perfekt när Gustav, Matheo och Evelyn är upptagna med annat.

Mimmi och jag pratar bostadsmarknaden och Älvsjö. Jag tror hon är lite sugen. Drömmen hade det varit, drömmen Im telling you.

Sen tog Benny och jag vår första färd ut. Liljeholmsgallerian blev det och fika med Elin. Jag köpte två pyjamas till Benny❤️

Linda Forsell kom över för att fota amningsbilder till boken Ett barn blir till som hon gör komplementbilder till. Så kul!

Sen kom En till vän över som inte vill figurera i bloggen, men gärna hänga med mig utan en stor publik. Jag har ett gäng sånna vänner nu. Fullt förståeligt. 

Jag bjöd på bananpannkakor keso och bär. Så gott.

/Elaine, försöker vara tyst som en ninja för att lösgöra sig från Benny och förbereda mammas tårta❤️

 1. Steff skriver:

  Åh vilket tjusigt fat som doughnuten ligger på! Vad är det för märke på den? Kram

 2. Sara skriver:

  En undran, utan att lägga ngn som helst värdering i ditt svar, hur tänker ni när ni har M & E på förskola när ni är hemma första veckorna efter förlossningen? Hur mkt förskola kommer ni ha när du är föräldraledig? När ni bor hos din mamma sen, kommer barnen vara hemma med er då?
  Bara nyfiken på hur ni tänker och resonerar runt det här med förskola och hur många timmar och så barnen ska gå när du är ”ledig”.

  1. Sara skriver:

   Men vad nyfiken jag lät 😮 var bara lite intresserad av hur ni resonerar runt föräldraledighet i er familj. OCH, lägger INTE ngn värdering i hur ni väljer att göra. Bara intresserad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..