Tack för alla namnförslag

Jag blir tokig på Mamas sida och att jag inte kan scrolla igenom från telefonen. Måste gå in på wordpress. Oavsett så ska Mama få en helt ny plattform i September så inga tekniska åtgärder kommer göras innan dess. Men, jag såg era namnförslag i wordpress. Stort stort tack!

Jag valde ut några favoriter och de fetade namnen är de Gustav tycker känns rimliga, de andra går bort för honom.

 1. Sandra skriver:

  Här kommer några till fina: Enzo, Enzio, Lennox, Gabriel och Leonel.

  Stort grattis till lillen!

 2. Alva skriver:

  Hade jag fått en son hade jag döpt honom till Damien eller Dimitri. Lionel är vackert men det heter redan Danis kusin. Andra vackra namn är Rafael och Leonardo. Lycka till med val av namn 🙂

 3. Ninni skriver:

  Tror på Didrik – alla namnen är fina – Tiago 😃

 4. Jag röstar på Romeo. Eller Benjamin.

 5. Anna skriver:

  Min kommentar verkar inte komma med så provar igen 😊. John är det finaste namn jag vet och skulle passa så fint med Matheo och Evelyn ❤️. Var för övrigt med och röstade på just Evelyn när det begav sig 😉. Stor kram och lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..