Livet är för kort för matchande strumpor

De sa Linda när hon såg gårdagens hissbild och det sa hon bra. Jag letar inte ens efter matchande strumpor. Här eockar vi sockorna varje dag❤️

Funktion vs Fashion – 1 – 0

 1. Många barn kommer in så till förskolan, med omatchade strumpor. Tycker det är bra. I mång fall blir man av med den ena strumpan, varför då kasta den andra, bara att ta en annan strumpa som förlorat sin matchande partner. Miljötänk!

 2. Nina skriver:

  Härligt att vi är flera som gör så! Kidsen har en gemensam strumplåda för det är drygt o behöva para strumpor efter tvätt. Parar inte ens ihop mina egna om det är jag som viker tvätt, däremot brukar gubben para ihop mina strumpor. Bästa är att få rocka sockorna sju dagar i veckan och lägga ner tiden på något annat!

 3. Emiss skriver:

  Så har vi d oxå.. rockar dagen lång😄😄

 4. Maria skriver:

  Jag är en strumppolis. Säger alltid till när det är dags för mina vänner att kasta deras strumpor. Det värsta jag vet är när de är lite slitna och man börjar se huden igenom. Eller när folk har strumporna utochin. Hur kan man gå så?! Men om man inte matchar bryr jag mig inte om. Men de ska se ut som nya.

 5. Karin skriver:

  Hej, vet inte om jag skriver på rätt ställe. Har några frågor till dig Elaine. Men vill först vet om det är här jag kan skriva då. Jag är 46 år och är adopterad har varit med om liknande saker som dig. Skulle så gärna få kontakt med dig. Har bearbetat de mästare. Vill nu gå vidare hjälpa andra vill ha lite tips på vägen. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..