And we have a name

Efter många om och men så har vi äntligen ett namn till vår lille son. Som väntat så blev det inget namn på listan, det har det aldrig blivit. Vi har ju tidigt kommit överens om att alla söner ska heta Gustav i andranamn. Matheo heter ju Matheo, Gustav Oberlan Eksvärd. Men nu går vi all in. Lillebror kommer att heta Gustav den andre. Eller snarare Gustav II Eksvärd. HUR SNYGGT?! Jag smäller av av hur klockrent det är. Vi velade länge mellan Gustav junior som då hade blivit Gustav JR Eksvärd. Men det kändes så überinternationellt så det blev Gustav II Eksvärd efter denna fina man.

Och kungen.


Halleluja! Ni som har läst bloggen länge vet att jag alltid prankar namnet på våra barn. Matheo sa jag skulle heta Orvar Star Eksvärd och Evelyn skulle heta Ephifania och kallas Efifan. 😂 Gustav den andre Eksvärd kändes som en kändis som fått hybris. Nej, så ska han inte heta. Men däremot så blev det ett namn som inte stått på vår lista. Däremot på Evelyns lista. Jag ville att hon skulle heta det men Gustav ratade det som ett killnamn. Egentligen är det ett unisexnamn, men fler killar en tjejer heter så.

Här har ni lillebror Eksvärd som ska heta…

Pascal Eksvärd

❤️

Pascal Elias (efter morbror i Brasilien) Jan (efter farfar) Eksvärd. Vi skakade hand äver namnet över en lunch på den franska restaurangen Boule bar i Liljeholmen. Det känns bra. 

 1. Denise skriver:

  HAHAHAH! skrattade så jag kiknade och läste högt för mamma som undrade vad jag höll på med

  1. Denise skriver:

   Alltså skrattade till Gustav den andre 😛 superfint med Pascal!

 2. Emma skriver:

  Pascal! Så fint!

 3. M skriver:

  Hahahah, gick på det ännu en gång!!!!! Tyckte det kändes coolt. Hahah!

  Så fint namn <3

 4. Fia skriver:

  Cool! Har bara träffat en person som heter det och hon va också en kvinna. Helt klart dags att sätta Pascal på kartan. Det är en enhet också för tryck också! Så det kommer bli bra tryck på honom

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..