Bästa bebisen

Åh vad jag skulle vilja visa det goa nyllet som ler mot mig med stora blå ögon under denna filt. Det är lite kyligt i rummet men Pascals leende värmer hela mig. Älskade unge.

Det krävs så lite för att göra dig glad, en tutte, en nysning, en blick när du tålmodigt suttit och väntat på att få en, att möta dig med blicken då och hur glad du blir. Wow. Du är ingen gråtig bebis. Du rapar medan jag ammar dig, pruttar så vuxet att folk tror att det är jag 🙈😂. Men så får det väl vara då du slipper ont i magen. Du är lite på helspänn när storasyster kommer och skriker i falsette i närheten av dig. Men när hon klappar ditt huvud så känns det fin. Du är så välkommen till stöket Pascal och nu hänger du verkligen bara med som de säger om tredje barnet. Underbar är du.❤️  1. Vilka snygga skor! 🙂 Vart ifrån?

  2. Cilla skriver:

    Sitter på jobbet & lyssnar på din bok, tårarna rinner när du berättar om din farfars död.
    Kanske är det extra jobbigt idag då det är 11 år sen min morfar gick bort.
    Vet igentligen inte vad jag vill ha sagt, men vill skicka en kram till dig❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..