Camilla räddar barn

Jag träffade ju Camilla från Life in mind igår. Tänk att hon jobbar för att rädda barn och jag gör detsamma fast på ett annat sätt. Vi satt länge vid kajen och pratade om hur lätt det är att jobba ihjäl sig när man jobbar för något man brinner för och som kan rädda barn från död och sexuella övergrepp. Hon lär ju ut HLR-kurser. Det är min värsta rädsla förutom sexuella övergrepp, att barnen ska sätta i halsen.

Jag tycker det är så skönt att folk inte bara tänker och oroar sig utan också gör något. Det är ett jättebra sätt att få oron ur kroppen, att göra något som motverkar det man oroar sig för. Prata med ens barn och privata delar eller bara kolla en video om HLR.

  1. Min kom fram när vi dammsög bilen. Var helt säker på att den var borta för alltid… Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..