Lunch med Paula

Oavsett hur mycket jag har att göra så försöker jag trycka in saker som värmer hjärtat vid tillfällen då man gör saker man ändå måste – som att äta lunch. Paula och jag flydde regnet och tog burgare på Rhino.

Hon är precis så fin som man får intryck av på hennes blogg. Kanske lite finare ändå. Så omtänksam och vuxen. Jag blir så inspirerad av att hänga medhenne. Jag får tusen idéer om hur näringslivet skulle ha nutta av hennes kompetens i cobtentfrågan.

Hon lärde mig lite content management, jag sög på det. Min bild.

Paulas bild😩😍

Jag ska bli bättre på visuell content. Svårt.

  1. Anna skriver:

    Neeeeej, bli inte en ”sån” influencer. Är så trött på perfekt yta och arrangerade bilder. Älskar när man får se verkligheten som den är med morgonrufs, tandkräm på spegeln och torkställning i bakgrunden.

  2. Carro skriver:

    Du ser oförskämt pigg ut! Man kan inte tro att du är en nyförlöst trebarnsmamma. Har du nåt knep? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..