Vårt hus

För den som är intresserad finns en galen dag och lite peekaboo i huset innan renovering börjar, nu och 12 timmar till på Instastorys. 

Det känns så kul och stort att få vara med om detta. Det kommer att vara byggmöten en gång i veckan fram tills vi flyttar in. Ni får självfallet vara med på byggmötena och se förvandlingen😍. Men här är det som det ser ut idag. Vårt hus.

Gustav är den mystiska tjuven till vänster😂

 1. Jag blir nostalgisk när jag hör att ni ska flytta till Älvsjö, där jag växte upp i närheten av Långsjön. Jag förstår att mycket förändrats sedan jag flyttade för över 50 år sedan men jag tror att jag skulle känna igen mig om jag kom tillbaks. Bor i Värmland nu men med åldern så börjar man längta tillbaks till barndomens trakter.
  Lycka till med ert fina hus. Vart ligger det?
  Solveig 75+

 2. Louise skriver:

  Åh vad spännande! Ska bli kul att följa.

 3. Vad kul för er med hus!
  Älvsjö är ett underbart område. Jag är själv uppvuxen där. Om ert hus är det hus jag tror att det är så ligger det granne med det hus jag är uppvuxen i. På andra sidan tomten ligger en gul villa. Där har jag bott 🙂 Lycka till med renovering!

  1. B skriver:

   Ok?

   1. Tina skriver:

    Varför inte?

 4. Magda skriver:

  Åh vad roligt! Men alltså, vad händer borta vid garageporten?

 5. Så spännande och roligt! Jag längtar redan efter mer hus- och renoveringsinlägg!

  1. Sofia skriver:

   Jag håller med Johanna! Ska bli sjukt kul att läsa om renoveringen 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..