”Vi har något att berätta”

Igår när Hanna var hemma hos oss höll hon på att sätta kaffet i vrångstrupen när jag sa att vi hade något att berätta. Stora ögon som bara den. Jag började skratta direkt och sa att hon inte behöver vara orolig och då började en dialog från henne och Gustav som jag inte var beredd på.

Hanna ler: Skulle inte förvåna mig ett dugg om ni skaffade en fyra, men gör det snart så ni har alla klara.

Gustav: Vi kan vänta lite.

Jag får stora ögon. Gustav vill tydligen ha en fyra. Hurra!

  1. Maria skriver:

    Jag försöker övertala till en tvåa. Vilken lycka om han skulle vilja ha fyra.

    1. Mia skriver:

      Hoppas ditt barn får ett syskon. Överallt i världen, där kvinnor har möjlighet planera sina graviditeter är ett syskon en önskan, såg nyligen Roslings video om 2-batnsnormen i Bangladesh. Power for the women!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..