Hemma

Tänk när huset är färdigrenoverad. När fönstret till höger blir i i spröjs och två dörrar till L-terassen som kommer gå på framsidan. När fönstret till vänster också är bytt till svart spröjs och jag kan kika ut medan jag diskar.

Här ska våra barn få växa upp. Det här kommer vara vår fristad, där vi hämtar kraft och hänger med våra närmsta. Jag ser fram emot att pryda väggarna med härliga minnen och inspirerande affischer som den filmen ”Allt för min dotter”. Nästa vecka börjar bygget och jag är så peppad!

 1. Bella skriver:

  Vad kul med hus!!
  Om du behöver pryda väggarna med konst är min kille en fantastisk konstnär 🙂 du kan se hans konst på http://www.wideart.se eller på instagram @wideart. Det är väldigt färgglatt och härligt! Tror det skulle passa dig.

 2. ErikaJ skriver:

  Det ska bli jättekul att se förändringen även om jag själv blir stressad av renoveringar. Jag vill att allt ska vara färdigt när jag flyttar in. 😋

  1. Emelie skriver:

   Det kommer det ju att vara! 🙂

 3. Jag gillar din blogg men slutar ofta att läsa pga reklamen i inläggen. Det är så störande när det är stora reklambilder mitt i inläggen :/

 4. Så spännande de ska bli att följa det här 😍😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..