I annonssamarbete med DOVE

Dove + vinter = mjuk Elaine

När det är vinter så är det tända doftljus, en varm kofta, lika varma bad och bodylotion på det som gäller för mig. Gärna väldoftande och återfuktande av den senare versionen eftersom jag blir extremt torr på vintern. Jag tror inte min hud är gjord för detta klimat, men Dove gör det lättare. Och nu har de en ny kollektion som heter Glowing Rituals. Här kan du läsa mer om hur du får vinterfin hud. 


Jag gillar fruktiga fräscha dofter som kan konsten att göra huden återfuktad. Det finns ju dofter som torkar ut och oavsett hur gott det luktar så är det inget för mig. Doves senaste serie däremot känns klockren.

Dove lät några testpiloter hos Amelia testa produkten och så här blev resultatet.

8 AV 10 är mycket positiva till produkterna.

8 AV 10 tycker att de känns vårdande och återfuktande.

8 AV 10 tycker att de ger len och mjuk hud.

8 AV 10 tycker att de doftar gott.

8 AV 10 tycker att de är snälla mot huden

Det känns extra bra att göra ett samarbete med Dove då de är för alla möjliga kroppstyper och ifrågasätter hela retuscheringstendenserna hos oss influencers. Jag tror inte jag har retucherat en bild, instagramfilter på sin höjd. Jag har skrivit om detta tidigare i ett bloggsamarbete med Dove.

Men jag tänker alltid två gånger innan jag lägger upp en bild så jag inte förskönar något. Jag duger som jag är och det är skoj med ett varumärke som uppmuntrar oss kvinnor att tänka så. Vi är good enough❤️

 1. Jag tolkar inte reklamen som rasistisk, utan snarare tvärtemot. Att de vill framhäva mångfald genom att visa att krämen är till för alla hudar 🤔 Reklamen tas ju ur sitt sammanhang när man bara visar när den mörkhyade kvinnan övergår till den ljusare kvinnan och då är det klart att det hela missförstås.

 2. Ulrika skriver:

  Tappat mig som följare nu, Dove inlägg och inga kommentarer om Akutbesöket men inlägg efter.

 3. Fia skriver:

  när du har ett samarbete, skriver du bara det företaget vill att du ska skriva eller väljer du samarbetet för att du verkligen gillat produkten och då själv är med och formar texten? På många bloggar förstår jag att de bara gör det för pengarna med i ditt fall har jag fått för mig att du väljer med omsorg. Därför blev jag så förvånad att du valde dove. Gillar och använder du dove på riktigt? eller är det bara pengarna som gäller?

 4. Mollan skriver:

  Näää Dove suger. Både djurförsök, produkter & kass/rasistisk marknadsföring. Tycker absolut du är värd all annonspeng osv men detta var ett bottennapp.

  Smörj med nån eko kallpressad olja istället! Använder oftast kokosolja, men jojoba, argan eller olivolja är perfekta för variation. Ta med en nypa salt eller socker med så får du värsta bästa peelingen på köpet. Funkar lika bra som sminkborttagning eller hårinpackning dessutom, och inga gifter eller skit som kommer in i kroppen. Huden är kroppens största organ, så skulle verkligen inte kränka på vad som helst som går går in i huden sen. Huuuu.

  Men, bortsett från dove så är DU grym

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..