Gustav till akuten

Godmorgon vänner! Man kan säga att jag satt i skiten för en stund sedan. Taxin från tv4 väntade nedanför, tre barn sov och ingenstans hittar jag Gustav.

Ett tag tänkte jag att han hade flytt småbarnslivet. Kastat in handduken och fått nog. Herregud, tänk att jag tänkte det. Snacka om nyvakna tankar. Jag ringde och han var på SÖS. Verkar inte som det är en man cold. Älskade Gustav❤️.

Så jag fick blixt ringa in min mamma. Hade aldrig ta med mig alla tre barnen till tv4. Det är inte heller så att man kan ringa in sig sjuk till tv med en timmes framförhållning. Mamma var väl lagom glad, men förstod. 

Jag syns i rutan 07.15. Sen blir det hem för att lämna barnen och förbereda ytterligare en dag med barnen själv. Jag börjar bli bra på det. Synd bara att jag måste ordna allt med huset samtidigt. Maj gadd!

Hoppas ni mår bra! Nu blir det tv

 1. Ojoj, krya på dig Gustav!

  (Och min partner tycker att vi behöver bli bättre på att kommunicera, haha, efter att ha läst detta tror jag att jag snarare kan skriva en handbok i ämnet)

 2. Hope skriver:

  Hoppas att Gustav är ok!

 3. Sofia skriver:

  Min pappa gjorde en liknande sak. Natten till en julafton körde han till akuten med njurstensanfall. Ville ju inte störa famljen… så han smög iväg.
  Mamma vaknade på morgonen och såg att bilen var borta. Trodde att han kört för att köpa frukostbröd men han kom inte tillbaka inom rimlig tid. Jäklar vad vi var oroliga/arga/rädda. Plötsligt rullar han hem som om inget hänt och förstod inte alls varför vi reagerade som vi gjorde. Han ville ju bara vara snäll och inte störa oss andra.
  Detta var på 80-talet premobiltelefoner.
  Hade min man gjort detta idag; utan en väckning,SMS, lapp, något meddelande hade jag blivit fruktansvärt arg för oron han utsatt oss för.

 4. Elsie skriver:

  Stackars Gustav, hoppas han mår bättre snart!

  Men alltså jag är precis lika nyfiken som alla andra, HUR kunde den här situationen uppstå?😂 Trodde han att du märkte att han åkte? Drack han för mkt cocilliana och glömde tala om att han stack? Så många teorier att fundera på idag!

 5. Jossan skriver:

  Jag hade blivit rätt lack om min man bara stuckit mitt i natten utan att meddela sig. Dels är man ju orolig för att han är sjuk och behöver uppsöka vård, men också för att kunna lösa logistiken. Han måste väl ändå vetat om att du skulle jobba? Hmm…

  Tänk om han inte svarat när du ringde….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..