Imponerad av Kristersson och Lövin

Här kan ni morgontrötta, men retoriskt intresserade vänner kika på mitt inslag från imorse.

  1. wigwag skriver:

    Kristersson! Orkar fan
    inte med karln. Så knastertorr i sitt uttryck. Har karln ingen humor? Inget temperament? Han låter som en maskin när han pratar. En maskin programmerad till att låta mänsklig. Det är äckligt. Nu har jag iofs inte hört dina argument men är ändå övertygad om att även du håller med om att patos inte är K:s styrka.

  2. Malin skriver:

    Morgontrött? Jo tack du! Jag har redan jobbat några timmar när du är på tv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..