Kompis sökes

Det verkar som att många av de som söker vänner är småbarnsmammor. Jag tror att många män skulle behöva göra samma sak och ett gäng pensionärer. Som jag älskar ”mina” pensionärer på gymmet i Marievik. Det är dom och jag som tränar runt 09.30. Jag var ju tv-sminkad när jag kom till gymmet igår och då hade de flesta av dem sett mig i Nyhetsmorgon och kom och klappade mog på kinden. Så goa människor.

Om jag hade skrivit en kompisannons i New York 2007 så hade den sett ut så här.

Jag är svensk glad och social tjej som nyss kommit till New York. Jag är nysingel (eller nydumpad, men singel låter bättre) och tröstar mig själv med träning, danslektioner och skriva på en bok som handlar om Härskartekniker. Det jag saknar är någon att kanske träna med men också att gå ut med. Då slipper jag se ut som en mystisk kvinna vid barerna på Manhattan trots att det också har gått väldigt bra (när man träffat roliga sällskap).  Förutom det är samtal om allt mellan himmel och jord såklart kul! Hoppas vi hörs!

Sen hade jag förmodligen haft så dålig självkänsla att jag hade varit fullkomligt livrädd för om ingen svarade, men samtidigt känt mig modig som lagt upp en annons. ❤️

 1. Jag är 40 år, har en son på 4 och skulle gärna träffa fler vänner med barn så kan vi slå två flugor i en smäll, sonen får en ny vän och jag också, vi blir gärna vänner med hela familjen 🤗. Jag saknar också någon att ringa och snick snacka lite med om både svåra frågor och allmänt trams. Bor i södra Stockholm. Tveka inte att höra av dig 👍

 2. Hanna skriver:

  Jag kan visserligen förstå att många småbarnsmammor känner sig ensamma, men jag känner tvärtom, jag blev ensam sedan majoriteten av mina vänner skaffade barn och inte har tid längre. Jag blev dessutom lämnad av min man för 2,5 år sedan preciiis innan vi skulle påbörja ivf-behandling efter många års försök att skaffa barn. Självklart gläds jag åt mina vänner när de bildar familj, men samtidigt gör det så himlans ont inuti mig, då jag, 36-årig singel som inte kan få barn på egen hand, måste inse att det helt enkelt inte kommer att bli några barn för mig.

 3. Linda skriver:

  Hej
  Heter Linda är 32 år,gift,tre barn en 11 åring och tvillingtjejer på 18 månader vi bor strax utanför Uppsala.
  letar nog efter andra mammor. Mina intressen är barnen så enkel är jag (kanske tråkig?!) Gillar att laga mat åt andra och bjuda på goda bakelser!

 4. Hej,
  Jag känner mig ganska ensam eftersom jag är lite ensamvarg. Hahaha knasigt eller hur 😎
  Pensionär seda februari 17. Sambon jobbar, Har hund, älskar att vandra, gillar mode och inredning. Känner mig tråkig. Är en någorlunda pigg 57:a.som bor i Uddevalla

 5. Ukka skriver:

  Nu hoppar inlägget då du inte ofta svarar på tidigare inlägg, om sexuella trakasserier, tafsande, mail, sms varit från kvinnlig chef till mig som anställd-var finns det i anmälan? Jag anmälde och fn vad hemskt det blev…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..