Mammas badrum

Vi var hemma hos mamma i helgen och hennes badrum är äntligen färdig. Asså hela lägenheten är nästan galet perfekt. Jag fick ju lite smått panik över hur mammas badrums såg ut innan. Så jag styrde upp det. Så här såg det ut innan renoveringen.

Och så här ser det ut nu!

Mamma är så nöjd. Matheo och Evelyn testade badkaret igår och gav det tummen upp! Så var äntligen hennes lägenhet i princip klar. Nu är det bara hallen som ska styras med möbler och sen även väggarna med lite fler foton som mamma vill ha. Det här är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse för mig, fixa mammas hem.

 1. Jätte fint vilken dröm att få göra så fint för sin mamma. ♥♥

 2. Laura skriver:

  Så himla fint!!😍❤️ vilken dröm att kunna göra det där för sin mamma!

 3. Hanna skriver:

  Hur tänker du kring att fota barnen i badet? Menar INGET illa och vill INTE att detta ska ses som ett påhopp, (du är ju en av de bästa människor jag vet!!) Jag tänker att även fast att du blurrar och lägger över symboler så arr ingen av oss ska se, och att fota barnen i adet är en grej som de flesta faktiskt gör pga så gullig glädje, så är det ju ändå någonstans ”mot principen”? Hur tänker du? <3

  Jag själv har helt slutat med just sånt pga att jag inte vill att det ska "bli en okej sak" hos min dotter… men jag kanske också är "överdriven" och har en puckopappa i bagaget…
  Kram elaine och ta INTE illa upp!

  1. Men sån bra fråga! Jag ville bara fota badrummet och så var Matheo där så löste jag det så. Tar absolut inte illa upp, men du har nog rätt känner jag. Barn kan väl bara få bada utan att man fotar. Samtidigt som jag tycker att händer det nån gång så är det väl inte hela världen. ❤️

 4. Caisa skriver:

  Så fint! Såg visningen på instastory igår! 🙂 Din mamma verkar vara så himla mysig! 🙂 och du verkar att ha ett hjärta av guld! Så fint gjort av dej! Önskar jag kunde bjuda mina föräldrar på en resa eller liknande men just nu finns inte ekonomi till det…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..