Myshelgen

Har ni tänkt på att jag inte rapporterar vad jag gör särskilt mycket. Jag vet inte hur det går för sådana bloggar, kanske hur bra som helst? Lite ”hej bloggen, nu äter jag frukost. Möte med spännande människa. Nu tränar jag”  osv osv. Jag reflekterar nog mer. Inte för att det ena utesluter det andra, men oavsett. Tänker rapportera lite här bara föratt.

Gustav var ju sjuk hela helgen sådet blev lugna aktiviteter, brunch på Långbro Park.

Sen besökte vi huset, testspelade fotboll på tomten och småsnackade med en trevlig granne.

Vi kommer inte ha råd med att göra något spektakulärt med tomten, men den är bra som den är. Lek- och träningsvänlig.

Usch vad trist det var att rapportera. Jag tror inte jag följer influencers som rapporterar. Det är nästan utesluta de reflekterande varelser och inlägg. Jag har ingen aning om vad Lady Dahmer elller Nina Rung äter till frukost och tur r väl det. Jag vill inte ha deras superstagade mackor i lummig överdesignad miljö. Jag vill ha deras supersmarta tankar, helt oretucherade. Men om det är folk jag umgås med så har jag inte sånna krav, jag vill bara se vad de gör om dagarna. 

Vad följer ni för folk och varför?

 1. Hm fast jag tycker att du rapporterar precis sådär väldigt ofta! Vad du gör, när du ska iväg och jobba, träna, till huset eller har träffat vänner, varit på bio osv osv. Lustigt att du inte ser det på samma sätt 😀

   1. Haha, fan vad tråkigt! Inga reflekterande inlägg? Kass självbild jag har🙈. Oh well, kul att ni tycker om’et!

  1. Jag tänkte precis samma. Många inlägg om vad du gör blandat med en del reflekterande inlägg. Bra mix tycker jag.

 2. PS Gamalt problem på mama har nu återuppstått. Man måste ladda om sidan för att se att ens kommentar har blivit publicerad. 😴

  1. Håller med! Mat är tråkigt, kan va ok då och då för inspiration. Dagens outfit i femton olika vinklar är också tråkigt. Slutat läsa kenzas pga det..blondinbellas har jag o kså slutat läsa för det handlar bara om lcc.

   Jag föredrar att läsa om tankar och reflektioner, blandat med lättsamma inlägg.

 3. Jg följer också Lady Dahmer, hon har öppnat upp mina ögon på ett helt annat sätt än tidigare.

  Sedan följer jag också minimalisterna. Jag själv är långt ifrån minimalist, men jag inspireras av deras sätt att leva. Nu har jag även lånat deras bok på bibblan. Jag vill inte leva så som dom men det är intressant att läsa.och ibland får jag tummen ur och börjar rensa.

  Magdalena Graaf följer jag också. Hon är rolig!

 4. haha jag tror nog alla rapporterar på bloggarna däremot handlar det väl om att du kanske inte gillar bara rent rapporterande bloggar och att du inte gillar just vad folk äter etc men mer vad de gjort och gör på dagarna och tänker. Men du rapporterar du med, fast inte om just mat, men om vänner, tankar, jobb etc. 🙂 Dock inget fel, jag tycker det handlar mer om att välja vilken typ av rapport man gillar.
  Kram <3

 5. Tycker om din blogg precis som den är!
  Hörde något idag som jag tror skulle uppskattas här.
  Var på lekplats med barnen. En förskolegrupp var också där. En flicka började gråta i rutschkanan för en annan hade trampat på hennes fot. Pedagogen uppmärksammade snabbt och sade något om hur man kan formulera sig när någon har råkar skada en. Flickan svarade blixtsnabbt:
  -Stopp min kropp!

 6. Olika anledningar beroende på vem det är. Kul diffust svar va? 😁 Men mer specifikt, så följer jag dig för att du skriver om sådant jag känner igen mig i, berörs av och lär mig av.

  Heja dej!! 💖

 7. Jag vill ha en blandning av bloggar att följa men de måste kännas lite unika i sitt tilltal. Det är förstås lättare att vara om man diskuterar ämnen än om man rabblar saker man ätit. Fast tex Elsa Billgren är oerhört duktig på att få en vanlig dag att kännas speciell.

 8. Jag vill nog egentligen mest ha reflektion och tankar och lite rapportering. Det senare skapar ju även det en delaktighet och samhörighet tänker jag. Men det beror såklart på bloggen och bloggaren också! Tycker om när du blandar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..