Snart har jag alla barn på armen

Ska tatuera mig om en halvtimme men hittar inte typsnittet. För första gången är jag lite nervös inför tatueringen. Herregud, den ska ju sitta hela livet. Men samtidigt det är ju mina barns namn så det är knappast något jag kommer att ångra. Kanske ångrar jag placeringen, men jag tror inte det. Först tänkte jag att jag skulle ha namnen på rad efter namnen Gustav och Matheo. Men det känns lite väl Vato Loco för mig. Så jag kör ett familjeband runt min arm, det känns jättebra och jag har tänkt på det sedan jag gjorde de förra tatueringarna 2012. Så idag blir det Evelyn och Pascal. Vi hörs senare då är jag gaddad och klar.

Jag tror aldrig jag har frågat, men har ni tatueringar och var isf? Ångrar ni det?

 1. Har flera. Vissa placeringar ångrar jag men inte orsaken till dem. Har Carpe Diem i ryggslutet (fett ånger på placering) men efter ett destruktivt förhållande när jag var 19 var det en bra påminnelse. En Lilja mellan skuldrorna efter min mamma. Ett hjärta i nacken som syster ritat. En fjäril för det är (eller var fint då). En hjärtgrej vid troskanten när killen i ovan förhållande sa att jag inte fick tatuera mig. Har en g klav på handleden för vikten av musik. En svala på armen för man alltid kan vara fri. Ett oändlighetstecken på ena foten och mitt namn på andra vid ankeln. En lotusblomma på fingret & Barnens namn i armvecken…

 2. Jag älskar tatueringar! Första tatuering gjorde jag när jag va 15 i sunny beach, ett kina täcken den ångrar jag ju haha! Men den sitter på skulderbladet så jag slipper iaf att se den.

  Min ena tatuering är faktiskt inspererad av din tatuering med din farfars namn, jag tog mormors namnteckning och tatuerade in den. Älskar den. Sen har jag ett L för min mamma och ett J för min pappa. Har även tatuerat in ”va snäll” för det sa alltid min pappa till oss och nu vill jag tatuera in kordinaterna där vi spred askan till min pappa. Jag gillar betydelsefulla tatueringar

 3. Japp, en i svanken o en på fot/ankel som jag byggt på i omgångar. Där finns även datumet för vår årsdag inbyggt, dagen då livet tillsammans började. Ångrar inget!

 4. Har tre stycken. Den första gjorde jag redan 1984. Då var det inte många tjejer som tatuerade sig. Det blev en rytande tiger på höger överarm. Sedan i ett förälskat tillstånd tatuerade jag min killes namn på bröstkorgen. Precis där hjärtat sitter. Fick ett varningens ord av hon som tatuerade mig men jag lovade att kärleken inte skulle ta slut. Det gjorde den ju! Träffade min nuvarande man för fem år sedan och då gjorde jag en cover up. En stor svart ros fick täcka namnet. För ett år sedan blev det en knuten näve framför en stjärna på vänster överarm. Du kommer inte att ångra dig! Dina barn har du ju för alltid 😍

 5. Nej, det är big nono, tycker att det ser ut som om man har kladdat med tusch. Vill man hedra någon, köp en medaljong eller vad som kan passa.

 6. Har gått igenom ett antal operationer i förebyggande syfte pga min BRCA1 gen. Den gjorde att jag hade förhöjd risk att få cancer i bröst och äggstockarna. Så jag har i nacken boxarhandskar som sitter ihop med rosa bandet. Och så har jag mina barns namn på handleden.
  Planerade dom i flera år innan jag slog till. Har inte ångrat mig. Kram

  1. Hej!
   Här har du en till med BRCA1. Var hos kirurgen igår inför stundande operation. Ska ta bort äggstockarna/äggledare. Vore ”trevligt” att höra hur allt gått för dig och hur du mått efter operationerna.
   Mvh
   Erika (erikaand@gmail.com)

 7. Jag har två, den ena är genomtänkt och den andra gjordes i protest som obstinat femtonåring då jag inte fick pierca mig för min mamma. Den första föreställer mina föräldrars händer som håller i varandra samt med rosor runt om och sitter i nacken. Den senare ett kinatecken på sidan av vaden.. Den ska så småningom tatuerad över av en teckning som min bror ska göra. Sparar även ihop för att göra en halfsleeve på överarmen

 8. Min älskade pappa gick oväntat bort för drygt ett år sedan. För att hedra honom så gjorde jag en tatuering på handleden med texten ”Pappa” och konturerna av ett halvt hjärta runt de två sista bokstäverna.
  Det är en tatuering jag aldrig kommer ångra och en påminnelse om vilken tur jag har som fått ha honom som pappa och förebild❤️

 9. Har mitt indiska namn i svanken och min första katts tassavtryck, alla 4 tassarna, på höften.
  Ångrar mig inte alls och ska absolut göra min dotters namn så fort jag hittar en bra tatuerare och tiden att göra den 👍🏽

 10. Yep, har flera- älskar tatueringar! men jag blev toknekad att gadda mig när jag ammade. sjukt avis nu- var gick du???

 11. Jag har två katter, porträtt i naiv stil av de två katter jag hade som tonåring och som betydde extra extra för mig under en mycket tung period i livet, de sitter på nedre vänstra underarmen, närmst hjärtat. En förgätmigej, både som ett statement för mig, att inte glömma mig och ta plats. Men också för den har viktig symbolik för min mormor och mamma. En liten sol som min dotter tecknat på fingret. Ska komplettera med måne och stjärna tecknade av hennes två syskon. Jag ville inte ha barnens namn, en fix idé, så för mig får deras miniteckningar symbolera dem. Ska bli spännande att se hur din tatuering blir, låter fint med ett familjeband!

 12. Har inte en enda tatuering, kommer aldrig någonsin göra någon. Jag vill vara motsträvig – är inte på Facebook, har ingen tatuering och har inte läst Milennium böckerna (ni kan väl er Berglin).
  Kram för att man får vara den man är. 😊

 13. Jag har fem stycken, en på underarmen med bla en klocka ställd på tiden min som föddes. En text under bröstet – ”vivere militare est”
  En text på ryggen – ”delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv sorg”
  En evighetssymbol tillsammans med ett hjärta på handleden, jag o min syster gjorde varsinn. Och så hela överarmen med ett porträtt av min mormor och morfar, deras bröllopsfoto, som jag älskar 😍

 14. Jag har en blomma på foten, har suttit där fyra år och än har jag inte ångrat mig! Den är lätt att gömma under strumpor 😉

 15. Jag har ett kors nere vid insidan på ankeln. Jag ritade det på fyllan med en tuschpenna och någon på en fest hade en tatueringmaskin och fyllde i.. inte snygg och jag vill tatuera över den men jag hade ändå en tanke med den, min älskade hund gick bort bara några dagar innan och jag ville hedra henne❤️

 16. Ett semikolon på höger fot (kolla in project semicolon) och en sjöhäst på vänster lår (symboliserar min pappa och vår fina relation.) om drygt två veckor gör jag en häxa på höger lår som en hyllning till mamma. Sen får jag se vad jag gör nästa år. Kanske en koffeinmolekyl över hjärtat..,

 17. Skaffade Crooks på insidan av läppen när jag var 15! Haha den kan man ju lätt ångra i efterhand………..

  Sen har jag mamma pappas namn på handleden, broshans födelsedag på axeln i romerska siffror och tjej kusinens namn på revbenen (denna skaffa jag när vi va 16 år gamla och bffs) många år senare har vi fin relation men man växer ju isär… Det värsta måste nog vara att det var bara jag som tatuerade in hennes namn 😂 Hon gjorde aldrig mitt!

 18. Jag har en 18-års ”jag-är-fri-att-göra-vad-jag-vill-tatuering” i svanken förstås för det va så inne för 12år sen.. ångrar den inte då jag faktiskt aldrig tänker på den o inte ser den. Sen har jag mima barns namn i en evighetslinje på höger ankel, mitt eget namn på vänster och över mitt namn ett hjärta som symboliserar min kärlek till stora kärlek i livet; mina barns pappa!

 19. Ett återvinningsmärke på ena ankeln.. och i cirkel skrivet på andra ankeln ” the only way out is through” trivs med dom och det räcker.

 20. Har en tatuering jag ångrar djupt. Två duvor som står för två människor som hjälpte mig hemifrån en pappa som förgrep sig på mig. Ena duvan som står för mannen som hjälpte mig utnyttjade mig som var i beroende ställning sexuellt under tiden jag bodde hos dem. Tyvärr vad jag så hjärntvättad och trodde han ville väl så jag tatuerade in honom och insåg långt efter vilket svin han var och att han tog genvägen och satte den största dolken i ryggen som gör att mitt förtoende för andra män är borta, totalt.

 21. Jag har 9 stycken och ångrar inte en enda. 3 svalor för familjemedlemmar som har gått bort. En enhörning för den är cool. Texten ”let it be” för att påminna mig om att inte älta saker i det oändliga. Texten ”Do more” efter att ha blivit så otroligt inspirerar av Casey Neistat. En GRL PWR ”stämpel” som en hyllning till min bästa vän. Kvinnotecknet pga. kvinnor äger. Mitt namn på ankeln, minns att jag tänkte ”Är det någons namn jag skall tatuera in så är det väl mitt eget?” Gillar kaxigheten jag hade som 19åring, haha. Har en även en liten ren på sidan av handleden och sist men inte minst. En mandalainspirerad elefant på överarmen där det står ”Mamma” i snabeln, som en hylllning till min mamma som gick bort i bröstcancer.

  Många tatueringar och fler skall det bli! 🙂

 22. Jag har 6 tatueringar och fler ska det bli. Vardera barns namn, på vardera arm. Samt på vänsterarmen så har jag rosor, samt en klocka med fyra visare (som visar vilka tider mina döttrar föddes). Ett stort M i nacken, då det är första bokstaven i min mans namn. På utsidan av höger vad/ben har jag massa fina liljor just för att dom är vackra, på vänster ben har jag tre hjärtan som står för min man och våra två döttrar. Ingen av tatueringarna är i färg, då det inte är jag och känns för plottrigt.

 23. Usch.tatueringar är så fula på människor och omodern. Vad händer om ni har betydelse fulla tavlor och andra minnes bilder 😕
  Långa plast naglar och mickel kors käringar är fula. Alla ser likadana ut.

 24. Har min dotters namn på handleden. Älskar den!!
  Sen har jag mitt stjärntecken på axeln, som jag gjorde för 10 år sen! Ångrar den enormt. Funderar på att lasra bort den faktiskt. Vill inte göra någon cover up då den skulle bli gigantisk!
  Lär bara tatuera mig igen om vi får ett till barn.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..