I annonssamarbete med MYSAFETY

Försäkring mot näthat

 

Det här samarbetet känns viktigt med tanke på hur många som blir utsatta för näthat. Jag har i flera år velat sätta troll på plats. Jag kände att det var som en ventil för mitt ibland heta temperament. Men nu känner jag att temperamentet har lugnat sig och det känns mer som att konfrontera elaka personer är bara att ge dem av min energi, så jag raderar elaka kommentarer. Poff, så är de borta.

Jag försöker även balansera min ilska mot pedofiler till lösningar för att skydda våra barn. Det senare tar mindre energi och ger ett mer positivt flöde på nätet.

Nu finns det en näthatsförsäkring som jag tycker låter så himla bra. Det är hjälp mot mobbing på nätet. Mot hot, hat och trakasserier i sociala medier. Näthatsförsäkringen hjälper barn som blir utsatta för nätmobbning. För vi alla vet ju att mobbningen har förändrats med den digitala utvecklingen. Det är inte bara elaka ord i korridorerna längre utan hatet följer med hem i telefonen. För föräldrar som har tonårsbarn som är utsatta kan den här försäkringen vara till stor hjälp. Försäkringen gäller alla hemmavarande barn under 18 år.

MySafety Försäkringars näthatsförsäkring stöttar på tre sätt. Först och främst genom samtalsstöd. Du får välja själv om du vill prata med en medmänniska som själv har varit med om liknande händelser eller en terapeut, kurator, beteendevetare eller psykolog. På så vis hoppas de att du snart ska må bättre och kunna gå starkare ut ur det som hänt.

I steg två försöker de hjälpa dig att rensa bort kränkningarna. De kontaktar de företag som äger de servrar etc där kränkningarna ligger för att kunna rensa bort innehållet och återta kontrollen över eventuella kapade konton och profiler.

Sist men inte minst kliver deras jurister med inriktning mot civilrätt in och ger dig juridisk hjälp. De vill helt enkelt se fällande domar mot de som begår brott på nätet. Med deras rättskydd på 1 miljon kronor kan de ta hela kostnaden för en sådan process.

Så bra!

 1. Nej fy vad lågt att tjäna pengar på ängsliga föräldrar o barn som blir mobbade. Riktigt bottenmärke. Och riktigt dåligt att du också tjänar pengar på det.

 2. Allvarligt – hur svårt är det att googla ett företag innan du inleder ett samarbete med dem – så sjukt oseriöst!

 3. MySafety är skit.
  Lurar speciellt pensionärer på tjänster de INTE behöver och redan har i sin hemförsäkring.
  Står utanför ICA och säljer in med skräckpropaganda till tanter och farbröder som inte har ett dugg koll på teknologin utan bara läser i tidningen om hackade kontokort och id-kapningar. Detta utnyttjar företaget och säljer in i många fall HELT onödiga tjänster som lilla tant/farbror redan har gratis genom sin hemförsäkring och bank.

 4. Hej
  Företaget My Safety lurade mina föräldrar ordentligt under flera års tid.
  Det handlade om något slags abonnemang på någon nyckelbricka som skulle sättas på knippan.

  Flera år tog det innan det tog slut, det gick inte att säga upp abonnemanget, det bara förlängdes. Mår illa när jag ser det här

 5. Men vad i hela friden sitter du och gör reklam för??? Jisses vilken besvikelse! Hur kan du backa ett sånt här scamföretag??? Och varför svarar du inte på någon kritik angående detta?

  Nä, urdåligt verkligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..