Vi gaddade oss

Ni som följer mig på instastorys såg det igår. Helvete vad nervös jag var, men jag är så jd med resultatet. Gustav med. Här är han innan.

Asså mums på min man, jag har ju svårt att kolla på tatueringarna. Haha!

Men oavsett! För fem år sedan trodde jag att jag skulle fylla på namnen neråt. Men det kändes för Vato Loco ey ese Bredäng style fifan. Så jag har länge tänkt att jag hellre har namnen som ett band runt armen – mitt familjeband❤️

Och det känns SÅ bra.

Det är fortfarande lite Ey esey, men light. Aj love it! 

  1. Det skulle vara intressant om du berättar hur du tänker kring att tatuera in sin kärleks namn. Jag antar att du aldrig kommer ångra att du har Gustav på armen, oavsett vad som händer i framtiden. Och om du träffade en ny som har sitt ex intatuerat. Skulle va kul att höra dina reflektioner, jag själv skulle aldrig våga tatuera in min pojkväns namn. Hur mycket jag än älskar honom.

    1. Fast oavsett vad som skulle hända mellan Elaine och Gustav så har de ju ett band tillsammans, han kommer ju alltid vara en del i och med att de har barn ihop. Det är ju inte direkt så hon tatuerat in någon snubbe hon dejtat ett tag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..