Mitt entreprenörskap

Nu vankas det prisutdelning på Grand hotel. Mamma har precis kommit hem till oss för att lägga barnen. Gustav och Pascal hakar på till hotellet så jag kan smita från ceremonin och middagen för att amma. De har fått ett hotellrum där de kan hänga under tiden. Inte fy skam att få hänga på ett hotellrum på Grand.

Jag pratade om mitt entreprenörsskap idag. Hur glad jag är att jag vann trots att mina satsningar kanske inte är pengakor, men det är ju heller inte syftet. Mina bolag Elaine AB och Snacka Snyggt AB samt Socialt Kapital AB går fint. Men jag räknar ju inte pengar i mitt entreprenörskap, jag räknar antal barn jag kan rädda från sexuella övergrepp. Jag berättade om treskablinoll, hur det är helt idéellt och hur jag drömmer om en framtid där framtidens kvinnor kommer att prata om sexism som något som fanns förr i tiden, men som vi hjälpte till att utrota. Jag sätter gränser när folk pratar sexistiskt för jag vill inte att de ska nå framtiden där Evelyn kommer husera som vuxen. Hennes generation och alla kommande ska vara respekterade. Pedofili och sexuella övergrepp ska vara utrotat sedan länge. Nu beger vi oss till hotellet för att ta emot priset för årets entreprenör. Gustav tycker jag är så fin! Jag ska visa hela outfiten sen.

Puss på er och tack för att ni är här.

 1. Bra om män kan börja respektera kvinnor men tyvärr handlar ju inte pedofili om respektlöshet. De är sjuka i huvudet. Dessutom med så mycket invandring de senaste åren Tror jag Sverige har mycket att jobba med när det gäller mäns kvinnosyn. Det har ju inte blivit bättre i skolorna precis de senaste åren.

  1. Hej. Håller med om pedogilin men ej resten. Svenska skolan har blivit dåligt pga av olika politiska beslut och spel. Mycket som spelar roll så att skylla något på invandrare är ju bara lågt. Minns du början av 90- talet då vi hade en stor flyktingsmottagning i Sverige? Skolan blev inte berörd, samhället såg annorlunda ut. Visst -var tid har sina utmaningar, men oftast handlar dessa om flera problem än bara ett.
   För 25 år sen spelade barn inte spel som idag, lekte annorlunda, hade föräldrar som betedde sig annorlunda. Med internets storlek och frammarch skedde även stora psykologiska förändringar i samhället, många inte så positiva. Detta är ett av utmaningarna skolan har idag, koncentrationen är sämmre, man är mycket mer frispråkiga och rent av elaka mot lärare och kamrater (kanske inte bara pga föräldrarnas oförmåga att uppfostra sina barn men (tiden räcket aldrig till) men även pga att alla andra beter sig så, barnen ser samma beteende hos influencers, hollywood mm, och det har blivit det nya normala”
   Att kommentera din syn på invadrare och våldtäkt hade bara varit sorgligt. Tänk Meetoo (menar du att alla dessa invandrare skulle lärt alla dessa svenska äckelgubbar om våldtäckt, antastande osv)

   1. Nej nej jag menar inte att svenska grisar typ Martin timell lärt sig av invandrare.
    Men när jag gick högstadiet och gymnasiet på 90 och 20-talet var det liksom väldigt ovanligt att man kallade någon för hora tex. Det är ju något som blivit väldigt vanligt idag i och med i andra länder är kvinnan en hora så fort hon inte gör som mannen säger. Alltså kvinnan är inte värd ett piss.
    Det jag menar att det kommer bli en väldigt stor utmaning att förutom förändra svenska mäns syn men även alla de som har en ännu sämre syn från andra kulturer där det följer i generationerna efter.

    1. Du har en poäng oavsett vad andra tycker, ser man inte det bör man nog plocka av sig skygglapparna. Ens kultur och dess värderingar försvinner inte bara för att man sätter sin fot på svensk mark. Att ändra något så fundamentalt kan tyvärr ta många generationer, särskilt om det inte jobbas aktivt för att förebygga det. Med det inte sagt att det inte finns undantag, men att inte inse att vi på många sätt har stora kulturkrockar i vårt land kan jag tycka är lite naivt och väldigt kontraproduktivt om man vill ha till en förändring.

   2. På 90-talet kom få muslimer och det är människor från denna religion som har mest exempel på män som tror de kan äga sina kvinnor.

     1. Det är skillnad på muslimer och muslimer beroende på hemland, muslimsk undergrupp osv. Övergripande bär islam ofta med sig en väldigt annorlunda världssyn än vad vi har i vårt land, men det som styr kulturen mest skulle jag nog vilja påstå är vilket land människorna kommer ifrån och vilket kultur som råder där. Bosnien exempelvis är ett europeiskt land och även om det såklart är stor skillnad gentemot Sverige så är det en helt annan sak att komma från Irak, Saudiarabien etc.

 2. Discussion forum comment: You can use the default SER remarks, yet I suggest writing your personal or modifying
  the existing ones to stay clear of impacts.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..