I ett hem har man en egen kopp

Godmorgon folket! Hoppas ni hade en fin fars dag. Vi firade den som vanligt hos svärisarna. Alltid lika mysigt.

Jag led av akut sömnbrist pga av en dålig natt med Pascal, men vi tog igen det och sov två timmar hos farmor och farfar🙈. Tur att vi ses snart igen, jag ska vara utvilad då så jag hinner umgås lite. Farfar fick en skjorta och Gustav fick mörk choklad och en jättefin kaffekopp. Vi har ju inte egna här i lägenheten så det känns himla fint att ha köpt en egen till Gustav. Jag tror jag ska köpa en likadan till mig själv. Gustav och jag är ju lite Bill och Bull. Det blir väl så efter nio år tillsammans. Sen dök denna upp på Facebooks minnen😂.
det var så jag såg ut precis när jag slagit rekord i marklyft. 105 kilo var tungt 2015. Jag tror inte det är nån skillnad idag. Haha.

  1. Hej fina du, och ett stort grattis till dig!

    Ska fatta mig kort. Jag jobbar bakom ett skrivbord idag och har en dröm om att jobba där jag kan göra skillnad. På riktigt. Jag tycker treskablinoll är helt fantastiskt – men vad kan JAG göra, egentligen? Jag VILL jobba med detta, men vart tusan vänder jag mig? Vart kan en ekonom som jag börja? Krävs utbildlning? Vilken skulle du rekommendera i så fall? Vart saknar det folk? Jag vill kunna göra skillnad imorgon, helst inte gå en 5-årig utbildning (men självklart, är det det som krävs så får jag överväga!). Förstår du hur jag menar? Jag vill bidra med något bra NU:
    Grattis igen, du är fantastisk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..