Nyårsmål – träffa alla partiledare

Jag blir så disciplinerad mot slutet av året eftersom jag närmar mig det jag ska ha åstadkommit detta år. Jag har uppnått alla mål detta år tror jag. Ska se om jag fixar träningsmålet också. Men just nu tycker jag det är kul att sätta nya helt ”orealistiska” mål för 2018. Jag har en del politiska mål och det är att varenda partiledare ska förhålla sig till de brott som begår mot barn. De ska ha åtgärder för att motverka sexuella övergrepp mot barn. Jag har en plan att träffa varenda partiledare oavsett partitillhörighet. Ni vet att jag träffade Jimmie Åkesson 2011.

Jag bryr mig inte om vilket parti du tillhör, jag vill prata barnen med alla makthavare för jag bryr mig om barnen. Patrik Sjöberg och jag kommer gå tillsammans. Vi har redan Annie Lööf på kroken och Ebba Buch Thor vet jag är game för barnen med. Ska bli spännande att se hur Löfven, Sjöstedt och de andra ställer sig.

LOADING..