Spänner musklerna för kampen

Att få stå tillsammans med Cissi och Nina i kampen, det känns så bra. Så ärliga, frispråkiga och omtänksamma på samma gång. Nina var nominerad till årets inspirationsmamma och som hon inspirerar mig i kampen för barnen.

Vi snackade ihop oss igår och vet ni, det här är bara början. Stora saker kommer att hända. Jag längtar efter att sätta in mig i tystnadtagning. Som jag skulle vilja stötta de kvinnor som har brutit tystnaden. Jag hoppas att det blir en trestegsraket så de namnger de män som ofredat dem sexuellt. Det måste bli ett maktskifte där goda personer får sitta på toppen, inte de som missbrukar sexuellt makt. Svin. Jag är så förbannad på dessa män och kvinnor som gjort fel.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..