Mitt möte med rasisterna och Camcam

Vad roligt att mitt samtal med Nordisk front uppmärksammades. Camcam skickade mig denna bild där hon hyllar mig. Vi log lite åt hur det var mellan oss för ett år sedan. Inte best buddies direkt, men så har vi ett gemensamt mål att låta barn ha sin barndom ifred.

När jag stod där med nationalisterna så såg jag att någon fotograferade oss. Jag både grät och skrattade om vartannat när jag pratade med dem och skrämdes lite åt hur det skulle kunna vinklas. ”Elaine gullar med rasisterna”. Man vet ju aldrig. Därför tyckte jag det var viktigt att berätta om samtalet för er innan det kom ut någon annanstans vilket det nu gjorde. Kul att Aftonbladets bilaga plockade upp det som det var.

 

  1. Du är grym! När NMR är på olika platser i Sverige brukar de alltid fota och filma alla meningsmotståndare. Har hänt mig ett par gånger. Vet ännu inte vad de gör med materialet men räknar med att de antingen försöker ta reda på information om oss och våra nätverk/familjer eller så har de bara ett register över oss som säger emot deras ideologi. Du är modig som tar snacket med dom. Tyvärr tror jag att det är svårt att nå fram till dom när de står tillsammans i grupp. De är förberedda på att bli emotsagda. Kanske kan vi nå dom en och en. Vi ger iallafall aldrig upp. Mvh Aktiv antirasist

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..