Gott nytt

Detta är året jag förhoppningsvis blir vegan och förändrar min livsstil till något som kroppen kommer må riktigt bra av. Det ska bli intressant att se hur träningen svarar på detta. Jag är lite nervös faktiskt!

Det är även året då jag varit tillsammans med denna man i tio år.❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jag tycker han är så het i sitt långa hår och skägg. Juckar på hans ben (mentalt).

Det är året vi flyttar in i vårt hus. Idag är det exakt fyra månader kvar. Nedräkning faktiskt. Helt underbart. Om 8 veckor kan jag beställa hem möbler.

Det är året jag får träffa alla partiledare.

Året jag kommer kunna göra 10 chins – helvete vad coolt! Och mycket mer.

Jag ska visa er hur det gick med förra årets mål och de nedskrivna för 2018. Jag köper alltid papper och en glittrig penna för målen. Varje år sedan2001.❤️

 1. Hmm skriver:

  test

 2. M skriver:

  Hur tänker du kring beställa nya möbler vs minimalist? Är det för att möblerna ni har inte räcker till?

 3. Ebba skriver:

  Ni som är veganer, läser ni på innehållsförteckningen vad ni äter?
  Hur mkt havre är det i oatlys havremjölk?
  Och varför äter många veganer en massa halvfabrikat?

  1. Martha skriver:

   Lagar all mat från grunden. Allt. Havredrycken använder jag ej som att få i mig havre,däremot till en del matlagning/bakning. Inga konstigheter.

 4. Maria skriver:

  Förstår att alla menar väl men vi kan väl försöka att inte hetsa kring olika näringsbrister när andra vill utesluta kött och mejeriprodukter? Om man äter allsidigt, även som vegeterian eller vegan, är risken liten att man ska drabbas av brist på olika vitaminer och mineraler. Köttätare som äter ensidigt kan också drabbas av olika brister. Det man behöver tänka på som vegan är främst b12, kroppen har svårt att tillgodogöra sig vegetabiliskt b12 och det är därför bra att ta tillskott av det.

  1. Hetsa, uppfattar du det så? Vad tråkigt. Elaine har ju skrivit mer om att hon vill bli vegan och veta mer och då kanske spdan fakta är bra att höra, även om hon kanske vet det. Sen finns det ju många som kanske vill haka på utan att vara lika pålästa och vilken tur om de då ser kommentarsfältet här… 🙂

  1. cass skriver:

   Eleine har ju skrivit att hon ska grotta ner sig i näringslära, vi är många som tycker det är intressant så då tkr jag vi kan få diskutera det utan att någon ska påstå att någon hetsar?

 5. cass skriver:

  Gott nytt år Eleine 😊
  Såg att du köpt den ekologiska Otaly mjölken. Nu när du ska bli vegan (Heja!!) så finns det ju vissa saker som man kan få brist utav. Kalcium är en av dom. Otalys mjölk som är ekologisk är inte berikad med Kalcium, medans den icke ekologiska är det. Man får nämligen inte kalla den ekologisk om du tillför något. Så i det här fallet så rekommenderar jag att du kör på den icke ekologiska 😊 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..