Godmorgon❤️

Vi befinner oss på Jaquelines landställe. Vi har det urmysigt och jag har redan bokat in oss på en dubbeldejt i februari. Vi ska ut och dansa. Ska bli så kul! Det är så skönt att Jaqueline är lika planeringsglad som mig. Lyckoforskning (be mig inte om den exakta studien, låter iaf logiskt) säger att halva glädjen med att göra saker är att se fram emot dem. Jaqueline och jag har gjort några kul bokningar framöver.

Jag blir alltid sugen på landställe när jag är här. Men vi får ju uppleva det när vi hälsar på. Det är magiskt här.

Jag börjar förresten få till mina grönsakssmoothies. En varje dag är ju målet. Här har ni gårdagens som jag glömde ha i mynta i. Tror den hade varit klockren då.

/Elaine, förbereder för att måla killarnas naglar. De vill ha röda naglar.

  1. Du vet nog redan att många av de stora smink och nagellacksmärkena fortfarande testar på djur. Men det finns många alternativ som är cruelty free och vegan. 🙂 Kunde inte posta en länk nu men på bloggen cruelty free kitty finns en bra lista på märken som inte testar.
    Mvh/nagellacksnörden

  2. Ett tips jag fått från en vän som är smoothiefrälst är att även ha i fett för att öka mättnadskänslan. Hon är vegan och brukar ha i kokosfett tror jag, smakade gott i alla fall 🙂

  3. Lägg till ingefära! Lyfter alla gröna smoothies, och så tror jag dessutom att jag aaaaaldrig mer kommer bli förkyld när jag får i mig det varje dag. Men mest är det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..