Superhjälte

Hur kan kaffe göra en så jädra lycklig? Pascal och jag är på väg till gymmet. Jag har insett att mina träningskläder är så färgglada och tajta att jag ser ut som nån tecknad superhjälte. Jag vet inte varför jag tenderar att ha tajta träningskläder. Jag skulle hellre ha sköna löstsittande linnen. Men eftersom målet är att inte köpa det jag vill ha, bara behöver så blir det tajta träningskläder detta år. Det går fint!

Jag drömde jättesorgset i natt. Jag tror att jag fastnade i en sorgsen tanke och tog med mig den när jag somnade. Det var en lång utdragen sömn då jag inte kom ifrån känslan som jag brukar ignorera eller tänka bort. Men när jag vaknade, efter att ha varit på en sorgsen plats hela natten, så kändes allt bearbetat. Är det inte fint?

Hur mår ni?

  1. Hur gör du för att kunna träna med bebis? Tar någon hand om Pascal eller ligger han i babyskydd? Väntar säljv mitt andra barn i vår och min kropp skulle verkligen må bra av lite träning (för ryggproblem) men förstår inte hur jag ska få ihop det? Kan man gymma med bebis i sjal på magen? Min första kunde jag aldrig ta med till gym för han var typ bara nöjd i skumpande vagn på kullersten..

    1. Vissa gym låter en ta med barnvagn/babyskydd in på gymmet under vissa tider så länge barnet inte skriker. Sen finns det barnpassning. Sats har t.ex. barnpassning från barnet är 6 veckor.

  2. Tänk såhär kanske- du har som mål att gå på händer. Då är lössittande linnen jobbigt, de hänger i värsta fall ner över ansiktet om du glömmer/ inte kan stoppa ner dem i byxorna 😉

  3. Eller också kanske du har någon vän som har något felköpt för löst linne liggandes oanvänt i byrålådan som du kan byta mot nån blus du trodde du skulle gilla men som bara hänger och stirrar på dig i garderoben.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..