Dagar jag älskar att vara retorikexpert

Oprah for president!

  1. Bättre upp än president.

    Oprah, kom till bak till rutan så att vi får höra dig varje dag.

    *grät när jag lyssnade på inslaget*

  2. Ja, talet var starkt. Men räcker det för ett presidentskap? Hon har kvaliteter som definitivt är bra, kommer från fattiga förhållanden, hon är kvinna och svart. Är den nya tidens presidenter sprungna ur drivna företagare som ska styra och leda jättelandet USA? Det kan vara rätt, å andra sidan stör det mig en aning att det är den kandidat som har mest pengar att spendera på Kampanjandet som går segrande ur striden.

  3. Hillary for president! Och det vill Oprah också. Om Oprah ställer upp måste hon slå ut Hillary först. Och det hoppas jag verkligen inte. Om Hillary inte kandiderar hoppas jag ändå på en annan demokrat med politisk erfarenhet. Nån jävla ordning får det gärna bli även i post-Trumps USA.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..