Underbar dejt och kväll

Vad ska man göra på dejter? Olika saker tänker jag. Att gå på bio är att göra det vi gör varje kväll när barnen somnat fast framför en större skärm. Så jag har föreslagit att vi ska göra andra saker. Som i lördags, då firade vi Berivan tillsammans med alla hennes vänner.

Det var en underbar som heter Bitter Pill och ligger på Telgebruksgatan 4 i Hornstull.

Det var en massa härliga budskap överallt. Det enda kruxet var att mina bröst höll på att trilla ur toppen pga av all bröstmjölk. Men tre timmar kunde vi vara ute innan jag kände att det var dags att både sova och amma.


Har ni några dejter inplanerade och förslag på aktiviteter?

 1. Vi har också börjat planera mer aktiviteter att göra tillsammans när vi är lediga annara blir det så lätt att bara sitta hemma och se film. Att gå ut tillsammans eller så är roligare 🙂

 2. Bokstavsdejta! Tvingar fram kreativitet och nytänk. Vi lottar fram en bokstav och så överraskar den andra med vad det blir för typ av dejt. En S-dejt kan vara allt från att gå och simma till att skapa sushi själva, C blir chokladprovning, Pizza-picnic osv.

 3. I januari blir det middag o bio, i februari ska vi till Paris fredag-måndag (!!!) utan kidsen, i mars yasuragi ett dygn. Längre har vi inte kommit i dateplanerandet. Men i höstas spelade vi squash två ggr, vilket var himla roligt!!

 4. Några random frågor:

  En manlig vän bestämde sig för att bli veg. Samtidigt odlade han ett, lurvigt, skägg. Efter ett halvår gav han upp och började äta allt igen. Och väck med skägget. Finns det ett samband?

  Vad gör man med alla skinnskor- och väskor? Använder eller skänker bort?

  Kaffe är ju en växt, varför inte dricka kaffe? Jag skulle personligen inte kunna vara utan det svarta guldet.

  1. Spontan gissning: den manliga vännen träffade en person av hans önskade kön, som var vego och gillade skägg. Det höll inte.
   Jag har givetvis inga belägg utöver empiriska studier av personer i min närhet.

   1. Vännen är attraktiv – Utan skägg – och han är utan tvekan en kvinnornas man. Men självklart, träffar man någon, och blir förtjust och kär, någon med andra vanor och värderingar så kan man bestämma sig för att ändra kurs. Men om det inte är för att man själv verkligen vill utan att det är för att glädja någon annan, då är det falskt och det funkar inte i längden.

 5. Efter många år med min karl brukar vi lägga krutet och energin på att stanna kvar i sängen.. Bara vara nakna, lyssna på musik, älska, massera, äta lite, lyssna på varandra, andas, känna, vila om och om igen.. Vi är så busy i våra liv så närheten och sexet är det vi behöver;-)

 6. Vi brukar nu mer mest gå ut och äta tillsammans för det ofta inte går att äta 7 rätters med en 3åring 😅 Sen ska vi försöka åka på en resa i år bara vi men det får vi ta längre fram i år.

 7. Klättring är roligt! Gå på stand up. Nästa dejt ska vi gå på osynlig utställning där vi blir guidade av en synskadad eller blind i deras verklighet. Kanske inte det mest romatiska förslagen men är aldrig så kär i min sambo som när vi har kul tillsammans.

 8. Jag och min sambo har som mål att ha minst en dejt i månaden! Här kommer några dejttips:
  Museum och brunch
  Skridskor och varm choklad
  Öl och bowling/boule/biljard
  Minigolf
  Picnick
  Gå på julmarknad/loppis/bondens marknad

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..