Godmorgon

Snacka om att ha vaknat upp på rätt sida. Jag hade världens bästa samtal med en vän och vi hamnade verkligen på rätt sida om varandra efter några år faktiskt.

Sen fick jag i mig lite vin och det var himla härligt avbrott från allt nyttigt jag äter nu. Ibland kan en småbarnsmamma behöva träffa en väninna och får bli lite salongsberusad bara. Det fick jag bli igår.

Idag ska jag och Pascal följa med mamma till Ikea. Det sista med det som ska styras är hennes hall. Sen är den helt klar. Det ska bli så kul att ge er före och efter bilder sen. Det är en ganska så stor transformation. Men innan Ikea ska vi förbi huset där bygget har tagit fart efter julledigheten. Jag är så spänd på att se hur det ser ut!

Hoppas att ni mår fint och tack för att ni är här med ert klokskap och pepp!

  1. Har just läst klart ”Vi måste prata” och vill berömma dig för en riktigt bra bok! Den gav mig väldigt mycket och är den bästa av dina faktaböcker i min mening. Har föreläst inför en stor grupp om barnrättsfrågor idag (prata inför människor är min stora skräck) men på något vis gick det ganska bra. Jag blev stärkt av att läsa att du gjorde framträdanden i början av din karriär med utvecklingspotential 🙂

    Finns en sak jag skulle vill veta mer om: jag och många andra är bra på att uttrycka oss i skrift, men det blir inte alls samma sak verbalt. Har läst om att det handlar om att hjärnan arbetar på olika sätt. Hur kan man översätta sitt skriftliga språk till att få samma kraft när man pratar? Har du något tips på vad jag kan läsa/göra?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..